• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: ΕΔ2
Κράτησε την 1η θέση ο Lecuona
Νέα 16/11/2018 - 17:31

Στην πρώτη θέση έμεινε ο Iker Lecuona, όπως και το πρωί, παρά τις πιο δύσκολες συνθήκες στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia το απόγευμα.

 

Το νερό ήταν περισσότερο στην άσφαλτο, η ορατότητα λίγο χειρότερη και οι πτώσεις πάρα πολλές στα 45 λεπτά των ΕΔ2 της μεσαίας κατηγορίας.

 

Ο Lecuona κατάφερε να είναι από τους ελάχιστους με χρόνο στο 1:48, καθώς σ’ αυτό το όριο τον ακολούθησαν οι Tuuli, Baldassarri και Joe Roberts.

 

Ο Niki Tuuli ήταν από τους λίγους που βελτίωσαν τους χρόνους τους σε σχέση με τις ΕΔ1 και το έκανε με θεαματικό τρόπο, καθώς από τελευταίος ανέβηκε στη 2η θέση!

 

Στο 1:49,0 έμεινε ο Xavi Vierge και πήρε την 5η θέση, μπροστά από τον Miguel Oliveira που ήταν από τους λίγους που βελτίωναν τους προσωπικούς τους χρόνους προς το τέλος.

 

Ο Oliveira ανταμείφθηκε με τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Simone Corsi και τον Alex Marquez, ενώ οι Gardner και Quartararo έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Στα τελευταία δευτερόλεπτα των ΕΔ1 ένας από τους πολλούς οδηγούς που είχαν πτώση ήταν και ο Sam Lowes, ο οποίος ενδεχομένως να έχει τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι.

Επόμενο άρθρο »

Μυστικό τεστ για Mir!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα