• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Δεν θα ξεχάσω ποτέ!
Τον ενθουσιασμό των Ducatisti!
Νέα 13/11/2018 - 16:18

Το επίσημο δελτίο τύπου από την Ducati, σηματοδοτεί το τέλος μιας τριετούς συνεργασίας των κόκκινων με τον Casey Stoner.

 

Όπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, ο Αυστραλός δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ducati, το οποίο υπέγραψε το 2016.

 

Ο Αυστραλός βοήθησε στην εξέλιξη της Desmosedici GP και όχι μόνο, καθώς ήταν σημαντική η συμβολή του και στην Panigale V4.

 

«Ο Casey είναι και θα παραμείνει πάντα στις καρδιές των Ducatisti και εκ μέρους αυτών θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας», σχολίασε ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali.

 

«Οι τεχνικές του υποδείξεις, μαζί με τη δουλειά και την πληροφόρηση των εργοστασιακών οδηγών και του Pirro, βοήθησαν ώστε η Desmosedici GP να θεωρείται πλέον μια από τις πιο ανταγωνιστικές μοτοσυκλέτες στο grid».

 

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Stoner είπε:

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati για τις καταπληκτικές αναμνήσεις και κυρίως για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό των οπαδών, Πάντα θα το θυμάμαι αυτό».

 

«Όλα αυτά τα χρόνια διασκέδασα τη δουλειά μου με τους μηχανικούς και τους τεχνικούς, καθώς δουλέψαμε για να βελτιώσουμε την Desmosedici GP».

 

«Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

 

Να σημειώσουμε ότι η Honda επιθυμεί την επιστροφή του Casey Stoner στις τάξεις της, αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Επόμενο άρθρο »

Χάνει και την Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Οι νίκες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα