• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Θα υπάρξουν προβλήματα
Στη συνεργασία Lorenzo-Marquez
Νέα 13/11/2018 - 09:36

Ο πρώην Team Manager της Honda, ο Livio Suppo, παρά το ότι έχει φύγει από το χώρο του paddock, συνεχίζει και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε αυτό.

 

Πριν από λίγες ημέρες είχε την ευκαιρία να πει τη γνώμη του για το 2019, μιλώντας τόσο για τον Τίτλο, όσο και για το νέο δίδυμο της Repsol Honda.

 

«Θα είναι ενδιαφέρον και το νέο Πρωτάθλημα και ας μην ξεχνάμε ότι ο Andrea Dovizioso σίγουρα θα είναι και πάλι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Marquez».

 

«Περιμένω ότι θα κάνει μια καταπληκτική χρονιά στην Ducati, στη μοτοσυκλέτα που έχει την καλύτερη απόδοσή στο Πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».

 

Στη συνέχεια εξέφρασε τη γνώμη του για τη συνύπαρξη Jorge Lorenzo και Marc Marquez τη νέα σεζόν, κάτω από το ίδιο γκαράζ.

 

«Ο Jorge ήταν πολύ σταθερός με την Yamaha και αν προσαρμοστεί γρήγορα στη μοτοσυκλέτα, δεν θα είναι εύκολος ομόσταυλος για τον Marquez».

 

Τέλος, μίλησε και για τον συμπατριώτη του, τον Danilo Petrucci.

 

«Ελπίζω να περάσουν οι δύσκολες στιγμές... ίσως ανησυχεί επειδή θα κληρονομήσει τη θέση του Lorenzo».

 

«Όμως έχει ό,τι χρειάζεται για να τα πάει καλά. Η ιστορία του είναι απίστευτη! Χρειάστηκε να δουλέψει πολύ και ξεκίνησε από πολύ πίσω, αλλά κατάφερε να γίνει εργοστασιακός».

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Valencia και Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Επιστροφή στην Ευρώπη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα