• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H BMW έχει βλέψεις με S1000RR & Sykes
Η νέα ομάδα έχει δεσμούς με το εργοστάσιο!
Νέα 11/11/2018 - 16:36

Η ομάδα Milwaukee άφησε την Aprilia για τα μάτια της BMW, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK-Motul του 2019. Η νέα S1000RR με οδηγούς τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tom Sykes και τον Πρωταθλητή των Superstock 1000 Markus Reiteberger, μέσα από την έμπειρη ομάδα του Shaun Muir στοχεύει στον Τίτλο! Ο ιδιοκτήτης της ομάδας δηλωσε: “Το να επιστρέφουμε στην BMW είναι μι απρόκληση που μας πιέζει να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Η BMW θέλει να κερδίσει στα SBK και γιαυτό διαλέξαμε φύο υψηλής ποιότητας οδηγούς: Ο Reiterberger αξίζει αυτήν την ευκαιρία μετά τον Τίτλο που πήρε. Ο Sykes έχει περισσότερο κίνητρο παρά ποτέ και πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τον Τίτλο με τον Sykes”. 

Από την πλευρά του ο Βρετανός είπε: “Έχω κερδίσει τον Rea αρκετές φορές, παρά το ότι η μοτοσυκλέτα δεν είχε εξελιχθεί σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες. Τώρα ξέρω ότι βασίζομαι σε έναν κατασκευαστή που θέλει να ακολουθήσει τις δικές μου οδηγίες στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας”, δείχνοντας αποφασισμένος για όλα...

Από την άλλη μεριά η έλευση της νέας BMW S1000RR, με σαφώς βελτιωμένο σχεδιασμό σε σχέση με την απερχόμενη, σε όλους τους τομείς, δείχνει ότι οι Γερμανοί θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες, παρά το ότι δεν κατεβάζουν εργοστασιακή ομάδα.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις η νέα μοτοσυκλέτα για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Η γιορτή στην Cervera

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θα μάθω από τον Marc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα