• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για ''επαγγελματικούς'' λόγους
Η αιτία που η Suzuki έδιωξε τον Iannone!
Νέα 08/11/2018 - 14:40

Μετά την πρόσφατη δήλωση του Andrea Iannone για την έξοδό του από την ομάδα της Suzuki, o επικεφαλής της ομάδας Davide Brivio μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους το 2019.

Ο Ιταλός οδηγός, ύστερα από την 2η θέση που πήρε στον αγώνα της Αυστραλίας, δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν θα καταλάβει ποτέ το λόγο που η Suzuki τον άφησε για τον νεοφερμένο, Joan Mir.

Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις, το Ιαπωνικό εργοστάσιο αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την θέση του, και βγήκαν προς τα έξω οι λόγοι που δεν θέλησαν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του.

Για την ακρίβεια, όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Davide Brivio είπε πως ήδη έχει εξηγήσει στον Iannone γιατί δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν μαζί του και το 2019.

<< Όταν αποφασίσαμε να μετακινηθούμε προς διαφορετικούς δρόμους, μιλήσαμε με τον Andrea και του είπαμε τους λόγους. Είναι μια επιχειρηματική στρατηγική, όταν πρόκειται για την επιλογή των αναβατών, η Suzuki αναζητά περισσότερα εκτός από αποτελέσματα. Άλλες παράμετροι είναι εξίσου σημαντικές, όπως για παράδειγμα η διατήρηση σωστής ‘’εικόνας’’. Του τα εξηγήσαμε.>>

Ο Brivio θεωρεί ότι τα σχόλια του Iannone προέρχονται από την απογοήτευσή του, επειδή φεύγει από την ομάδα τώρα που φτάνει σε καλό επίπεδο με την GSX-RR.

<< Ήταν απογοητευμένος γιατί δεν μπορούσε να ανανεώσει με μας και πιστεύω τα λόγια του είναι απλώς θέμα απογοήτευσης. Αυτά τα λόγια βασίζονται στην απογοήτευση.>>

<< Από εδώ και πέρα, ο καθένας μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θέλει να εκφράσει τα συναισθήματά του.>>

Επόμενο άρθρο »

Pirro: Η Panigale V4;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 μεταγραφικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα