• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Yamaha GYTR R1
Συλλεκτική έκδοση σε 20 κομμάτια!
Τεστ-Μοντέλα 06/11/2018 - 09:44

Η Yamaha γιορτάζει τα 20 χρόνια της R1 αλλά και τη νέα της επιτυχία στον 8ωρο Αγώνα της Suzuka, παρουσιάζοντας την GYTR R1.

 

Μια συλλεκτική έκδοση σε ένα πολύ όμορφο συνδυασμό κόκκινου και άσπρου χρώματος, με τη νέα αυτή μοτοσυκλέτα να διατίθεται σε μόλις 20 κομμάτια παγκοσμίως!

 

Το μοντέλο που είδαμε στη φετινή EICMA είναι ένα πρωτότυπο, με τα χαρακτηριστικά του νέου «όπλου» της Yamaha αποκλειστικά και μόνο για την πίστα, να αποκαλύπτονται προς το τέλος της χρονιάς.

 

Η νέα GYTR (Genuine Yamaha Technology Racing) R1 θα διαθέτει εξελιγμένη ECU και CCU (Computer Control Unit) που αναλύει τα δεδομένα από τον τρόπο οδήγησης του αναβάτη και τον βοηθά να βελτιωθεί.

 

Θα έχει αναρτήσεις της Ohlins ( πιρούνι FGRT 219) και πίσω αμορτισέρ TTX36 GP, μαζί με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ τιμονιού και εξάτμιση Akrapovic τιτανίου.

 

Τα φρένα θα είναι της Brembo, θα έχει το αγωνιστικό ψυγείο και φέρινγκ εξ ολοκλήρου από carbon, ενώ αναμένεται να ζυγίζει λιγότερο από 170 κιλά!

 

Επιπλέον, η Yamaha θα δώσει στους 20 τυχερούς που θα την κάνουν δική τους, τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν κάποια έξτρα αγωνιστικά «καλούδια».

 

Τέλος, όποιος την αποκτήσει, θα έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει δωρεάν μαθήματα στο Yamaha Racing Experience 2019.

Πέρα από την GYTR R1, η Yamaha παρουσίασε στο Μιλάνο και την GYTR R3.

 

Η μικρότερη αυτή μοτοσυκλέτα θα έχει αναρτήσεις της Ohlins, φρένα Brembo, εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic κι ένα kit για τον κινητήρα ώστε να είναι έτοιμη για την κατηγορία SSP300 των SBK.

Επόμενο άρθρο »

Η νέα BMW S 1000 RR

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: BMW C400 GT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα