• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα νέα MICHELIN Anakee Adventure
Εξοπλίζουν τη νέα BMW R 1250 GS
Νέα Αγοράς 05/11/2018 - 16:11

Δελτίο Τύπου


 

 

Επίσημη πρώτη για το MICHELIN Anakee Adventure στην EICMA Motorcycle Show (6-11Nοεμβρίου) με τη νέα BMW R 1250 GS  -  Πριν την κυκλοφορία του στην αγορά τον Ιανουάριο

 

 

Tο νέο MICHELIN Anakee Adventure, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2019, θα εξοπλίζει τη νέα BMW R 1250 GS καθώς απέσπασε ήδη το σχετικό δελτίο αναγνώρισης (homologation). Με αυτήν την κίνηση, η BMW και η Michelin, δύο παγκοσμίου φήμης εταιρείες που έχουν αναγνωριστεί για την ιδιαίτερη τεχνογνωσία και τα υψηλά ποιοτικά τους standards, ενισχύουν τη συνεργασία τους, σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

Tο νέο MICHELIN Anakee Adventure προστίθεται στην γκάμα των ελαστικών on-off της Michelin, μαζί με το MICHELIN Road 5 Trail (για 100% χρήση στο δρόμο) και το MICHELIN Anakee Wild (50% δρόμου/50% off-road). Το νέο ελαστικό, που ειναι σχεδιασμένο για χρήση κατά 80% στο δρόμο και κατά 20% εκτός δρόμου, έρχεται να καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκες των αναβατών, ανάλογα με το πόσο συχνά οδηγούν τη μοτοσικλέτα τους σε off-road συνθήκες.

 

Tο MICHELIN Anakee Adventure ξεχωρίζει για την εξαιρετική πρόσφυση που προσφέρει σε βρεγμένο οδόστρωμα, με τα νεα μειγματα πυριτίου που εμπλουτίζουν τη γόμα του. Συνδυάζει απαράμιλλες επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα με σταθερότητα και αντοχή στη φθορά, χάρη στις πατενταρισμένες τεχνολογίες διπλής γόμας της Michelin - τη MICHELIN Dual Compound 2CT και τη MICHELIN Dual Compound 2CT+.

 

Παράλληλα, το νέο, πιο ανοιχτό σκάλισμα που διαθέτει πρόσφέρει την απαραίτητη έλξη στα εκτός δρόμου εδάφη και στα μονοπάτια.

 

Ο Matthew Ye, Senior Vice President Worldwide, 2Wheel Business Line της Michelin, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την BMW Motorrad ξεκίνησε το 2005, οταν αρχίσαμε να εξοπλίζουμε την εμβληματική σειρα των BMW GS. Tο νέο MICHELIN Anakee Adventure σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις ανάγκες αυτών των πελατών της BMW Motorrad που χρησιμοποιούν κάθε μέρα την adventure μοτοσυκλέττα τους αλλα τους αρέσει να την απολαμβάνουν και σε off-road οδήγηση».

 

 

 

Σχετικά με τη Michelin στην Ελλάδα:

Από το 1957, με δυναμική παρουσία στην αγορά, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Υποστηρίζοντας περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, λειτουργεί με υπευθυνότητα και εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στη χώρα και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά (www.michelin.gr).   

 

Σχετικά με τον Όμιλο Michelin:

Ως η κορυφαία εταιρεία ελαστικών, δέσμευση της Michelin είναι να προωθεί τη βιώσιμη κινητικότητα καθώς και να σχεδιάζει και να διανέμει τα καταλληλότερα ελαστικά, υπηρεσίες και λύσεις για τις ανάγκες των καταναλωτών. Προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες, χάρτες και οδηγούς, βοηθώντας τους πελάτες της να εμπλουτίσουν την κάθε διαδρομή και το κάθε ταξίδι και να τα μετατρέψουν σε μοναδικές εμπειρίες, ενώ αναπτύσσει υλικά υψηλής τεχνολογίας για τις ανάγκες της βιομηχανίας της κινητικότητας. Η Michelin, με έδρα το Clermont-Ferrand της Γαλλίας, έχει παρουσία σε 171 χώρες, περισσότερους από 114.000 εργαζομένους και διαθέτει 70 μονάδες παραγωγής σε 17 χώρες, οι οποίες παρήγαγαν συνολικά 190 εκ. ελαστικά το 2017.

Επόμενο άρθρο »

Daytona Velos R125i CBS

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Honda Forza 300 2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα