• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: ΚΑΤ
20 φορές στην κορυφή ο Martin!
Νέα 03/11/2018 - 08:11

Τις 20 pole positions στην καριέρα του έφτασε ο Jorge Martin, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη με το χρονόμετρο στις σημερινές κατατακτήριες της Moto3.

 

Ο Ισπανός επιβεβαίωσε τη δυναμική του στον ένα γύρο για μια ακόμη φορά, ενώ παράλληλα έκανε και νέο απόλυτο χρόνο πίστας με 2:11,731!

 

Ο Martin με τον Bezzecchi ήταν από τους τελευταίους που βγήκαν στην πίστα, καθώς όλοι οι οδηγοί είχαν έναν τελευταίο γύρο για να κυνηγήσουν τον καλό χρόνο.

 

Με ένα καταπληκτικό πέρασμα στο δεύτερο μισό της πίστας, ο Martin κατάφερε να φτάσει τις 11 pole positions φέτος (προσωπικό ρεκόρ) και να κρατήσει πίσω του για 32χιλ τον Bezzecchi.

 

Οι δυο τους έγιναν και οι μόνοι αναβάτες της κατηγορίας που κατάφεραν να «γυρίσουν» την πίστα της Sepang κάτω από το 2:12.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά ήταν ο Tony Arbolino που είχε δείξει από χτες πολύ δυνατός στο στεγνό.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο John McPhee που κράτησε την pole position για όσο μπορούσε, αλλά συμβιβάστηκε στο τέλος με την 4η θέση.

 

Τον πέμπτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Albert Arenas, με τον Enea Bastianini να είναι 11χιλ πιο πίσω και είναι αυτός που κλείνει τη δεύτερη σειρά.

 

Η τρίτη σειρά του αυριανού Αγώνα είναι καθαρά Ιαπωνική υπόθεση, με τον Tatsuki Suzuki να είναι 7ος και μπροστά από τους Masaki και Sasaki.

 

Ο Niccolo Antonelli επέστρεψε από τραυματισμό και κατάφερε να μπει στη δεκάδα των πρώτων στις κατατακτήριες της Μαλαισίας.

 

Από εκεί και πέρα, δύσκολο έργο θα έχει ο Fabio Di Giannantonio που δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από την 13η θέση.

 

Ο Ιταλός είναι, μαζί με τους Martin και Bezzecchi, στη μάχη για τον Τίτλο της μικρής κατηγορίας.

 

Τέλος και ο Aron Canet δεν τα κατάφερε καλά, παρά το ότι ήταν από τους πιο γρήγορους την πρώτη ημέρα σε όλες τις συνθήκες.

 

Ο Ισπανός είχε μια πτώση 7 λεπτά αφότου ξεκίνησαν οι κατατακτήριες δοκιμές και όταν μπήκε και πάλι στο τέλος, δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την 15η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα