• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Η συνέντευξη τύπου
Από 5 νίκες η Ducati, η Honda κι η Yamaha
Νέα 01/11/2018 - 14:07

Ο προτελευταίος Γύρος της φετινής αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησε κι επίσημα πριν από λίγες ώρες, με τη συνέντευξη τύπου στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Εκεί, στους τελευταίους 15 Αγώνες, έχουμε την Ducati, την Honda και την Yamaha να μοιράζονται τις νίκες: από πέντε το κάθε ένα εργοστάσιο!

 

Στη συνέντευξη τύπου, οι Marquez, Dovizioso και Vinales μίλησαν για τις πιθανότητές τους να περάσουν πρώτοι τη γραμμή τερματισμού την Κυριακή.

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο νικητής στην Μαλαισία το 2014, ο Marc Marquez, ο οποίος εγκατέλειψε για πρώτη φορά Αγώνα φέτος στην Αυστραλία.

 

«Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Στην Αυστραλία ξεκινήσαμε με δυσκολίες, αλλά στον Αγώνα βελτιωθήκαμε και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια απόδοση κι εδώ».

 

«Στα χειμερινά τεστ τα είχαμε πάει καλά εδώ, αλλά τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά: διαφορετικές μοτοσυκλέτες, διαφορετικά set-up...»

 

«Θα ξεχάσουμε τις δοκιμές λοιπόν και θα συγκεντρωθούμε στο Σ/Κ. Θα ξεκινήσουμε από τις ΕΔ1 δουλεύοντας σκληρά και θα δούμε αν θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για το βάθρο, για την πεντάδα ή για τη νίκη».

 

Τα δυο τελευταία χρόνια η Ducati κυριαρχεί στην Sepang και ήταν ο Andrea Dovizioso αυτός που χάριζε στους κόκκινους τις νίκες το 2016 και το 2017.

 

Τι περιμένει ο Dovi φέτος; «Αυτή η πίστα είναι καλή για μένα, αλλά αν δείτε τα αποτελέσματά μας στο στεγνό δεν είναι και πολύ καλά».

 

«Τα δυο τελευταία χρόνια κερδίσαμε, αλλά ήταν στο βρεγμένο οι Αγώνες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την ταχύτητά μας στο στεγνό».

 

Στην Sepang ήταν που ο Andrea Dovizioso έπαιρνε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, το 2008, σε μια ωραία μάχη με τον αείμνηστο Nicky Hayden.

 

«Το θυμάμαι καλά εκείνο το Σ/Κ. Ήταν η πρώτη μου χρονιά και κάναμε καλό Αγώνα με τον Nicky. Μέχρι την τελευταία στροφή φρενάραμε δυνατά και κατάφερα να τερματίσω μπροστά».

 

Η ψυχολογία του Maverick Vinales δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη, μετά την ιστορική νίκη του Ισπανού στο Grand Prix της Αυστραλίας.

 

«Ήταν ωραία και το διασκεδάσαμε πολύ με την ομάδα. Είχε περάσει πολύς καιρός που είχαμε να κάνουμε ένα τέτοιο δείπνο».

 

«Τώρα νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα, επειδή δεν υπάρχει άγχος. Θα δούμε αν αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε κι άλλο».

 

«Θέλω να προσπαθήσω να είμαι ανταγωνιστικός και να είμαι μπροστά και να τερματίσω ψηλά στη βαθμολογία. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε τη δυναμική μας τώρα».

 

Όλα είναι έτοιμα για τον τρίτο και τελευταίο Αγώνα στην Ανατολή αυτό το Σ/Κ, σε τηλεοπτική μετάδοση και των τριών ημερών από την COSMOTE TV.

 

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα και φυσικά τις ώρες μετάδοσης των Αγώνων της Κυριακής.

Επόμενο άρθρο »

Κάηκε η GSX-RR του Rins!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα