• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πολύ απογοητευμένος ο Rossi
Έχασα σημαντικούς βαθμούς στην Αυστραλία
Νέα 01/11/2018 - 09:58

Η εμφάνιση του Valentino Rossi στην Αυστραλία δεν θα μπορούσε να αφήσει ικανοποιημένο τον άσο της Yamaha.

 

Δεν ήταν μόνο ότι περιορίστηκε σε δευτερεύοντα ρόλο στον Αγώνα, αλλά και το γεγονός ότι έχασε σημαντικούς βαθμούς.

 

Ο Rossi - μετά την πτώση του Dovizioso στο Motegi - επανήλθε στη μάχη για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Όμως μετά το βάθρο του Dovi στην Αυστραλία και τη δική του 6η θέση, η μεταξύ τους διαφορά αυξήθηκε από τους 9 στους 15β.

 

Μιλώντας ενόψει του Αγώνα στην Μαλαισία αυτό το Σ/Κ, ο Vale είπε:

 

«Δυστυχώς στην Αυστραλία χάσαμε σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα και είμαι πολύ απογοητευμένος γι’ αυτό. Είμαι όμως χαρούμενος για τον Maverick και την Yamaha».

 

«Τώρα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για τον τρίτο και τελευταίο συνεχόμενο Αγώνα, στην Μαλαισία».

 

«Θα είναι σημαντικό να κάνουμε καλό Σ/Κ. Η Sepang δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες, αλλά όπως πάντα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Επόμενο άρθρο »

Με υψηλό κίνητρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Διπλή επιτυχία της Michelin στο Π.Π.Τ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ