• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati ονειρεύεται!
Desmo Moto3, Marquez κ.α.
Νέα 31/10/2018 - 12:14

Στην ομάδα της Ducati ζουν το παρόν, αλλά δεν ξεχνάνε το μέλλον. Ειδικά κάποιος όπως ο Gigi DallIgna, ο μεταμορφωτής των κόκκινων.

 

Μαζί του, η Ducati έχει φτάσει να θεωρείται η καλύτερη μοτοσυκλέτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να διεκδικεί τον Τίτλο επί δυο συνεχόμενα χρόνια.

 

Ο Gigi μίλησε για τα μελλοντικά σχέδιά του στην Corriere dello Sport και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Marquez.

 

Για μια μελλοντική μοτοσυκλέτα της Ducati στην Moto3, αναφερόμενος και στο Πρωτάθλημα των SBK, είπε:

 

«Τόσο εγώ, όσο και η Ducati, οφείλουμε πολλά στα SBK. Όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να είσαι στο ίδιο υψηλό επίπεδο σε δυο κορυφαία Πρωταθλήματα».

 

«Ακόμα κι αν κάτι άλλαζε, θα ήταν δύσκολο να επανέλθουμε στις επιτυχίες του παρελθόντος».

 

«Επίσης θα ήθελα να σχεδιάσω μια δεσμοδρομική μοτοσυκλέτα για την Moto3. Θεωρώ ότι είναι στρατηγικής σημασίας για την Ducati».

 

Στη συνέχεια ο Ιταλός μηχανικός μίλησε για τον Marquez στην Ducati αλλά και για τον Valentino Rossi.

 

«Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι δεν ξέρουμε τι θέλει να κάνει ο Andrea όταν τελειώσει το συμβόλαιό του. Είναι ανθρώπινο να θέλει να κάνει κάτι άλλο».

 

«Valentino είναι μόνο ένας και συνεχίζει στα 41 του να είναι σε αυτό το επίπεδο! Πραγματικά αυτό που κάνει είναι αξιοθαύμαστο».

 

«Για το τι θα κάνουμε όταν λήξει το συμβόλαιο του Dovizioso είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το σκεφτόμαστε. Θα δούμε τότε».

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στην Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Team Korakis Repsol στο ΠΠΤ2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα