• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποτέ δεν θα το καταλάβω
Γιατί με άφησε η Suzuki να φύγω!
Νέα 31/10/2018 - 10:22

Ο Andrea Iannone λέει ότι ποτέ δεν θα το χωρέσει ο νους του γιατί το εργοστάσιο της Suzuki τον άφησε να φύγει από την ομάδα.

 

Πέρυσι όλη η ομάδα είχε πάρει το λάθος δρόμο με τον κινητήρα και τα καλά αποτελέσματα δεν ήρθαν ποτέ.

 

Φέτος όμως η εικόνα της Suzuki έχει αλλάξει, όπως και αυτή του Iannone, ο οποίος μετρά 4 βάθρα κι έχει περισσότερους βαθμούς από τον Rins. Για την ώρα.

 

Όμως η Suzuki - σε μια χρονιά που οι μεταγραφές έγιναν σε αστραπιαίους ρυθμούς - προτίμησε να δώσει τη θέση του στον άπειρο (στην κατηγορία) Joan Mir.

 

«Δεν ξέρω... και ποτέ δεν θα το καταλάβω», έλεγε ο Iannone μετά το βάθρο του στην Αυστραλία. «Το 2017 ήταν δύσκολη χρονιά για όλους, αλλά πήραν αυτή την απόφαση».

 

«Το 2018 είναι διαφορετικό κι έδειξα πολλά, ειδικά όταν τα εξαρτήματα που ζήτησα έφτασαν. Τα αποτελέσματα ήρθαν, τόσο για μένα όσο και για τον Rins».

 

«Λυπάμαι, γιατί μετά από μια δύσκολη σεζόν το 2017, θεωρώ ότι έχω δώσει σωστές κατευθύνσεις και η μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε».

 

Στο παρελθόν ο Iannone είχε δεχτεί σκληρή κριτική, κυρίως από τον Kevin Schwantz, ο ίδιος πάντως λέει ότι η σχέση του με την ομάδα παρέμενε καλή.

 

«Η σχέση μας συνεχίστηκε και ήταν καλή, ακόμα κι όταν σε ορισμένους Αγώνες τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε και καλύτερα».

 

«Τώρα όμως είμαι εκτός ομάδας και τα αποτελέσματα που κάνω αξίζουν διπλά. Το να έχεις τον Andrea Iannone σε μια τέτοια ομάδα είναι - αρκετές φορές - καλό».

 

«Όμως μπορεί και να είναι κακό γιατί ο Iannone είναι ένας οδηγός που θέλει να κερδίζει και απαιτεί ορισμένα πράγματα. Πάντως είμαι χαρούμενος που συνέβαλα στη βελτίωση της Suzuki».

Επόμενο άρθρο »

Η Team Korakis Repsol στο ΠΠΤ2018

« Προηγούμενο άρθρο

Ως συνήθως ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα