• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αρχίζει και νοιώθει την ηλικία του
Ο Pernat μιλά για τον Rossi (και όχι μόνο)
Νέα 30/10/2018 - 09:36

Το Phillip Island ολοκληρώθηκε και οι αναβάτες των τριών κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρίσκονται ήδη στην Μαλαισία.

 

Λίγο πριν ξεκινήσει και αυτό το Αγωνιστικό τριήμερο, ο γνωστός Carlo Pernat δίνει και πάλι τη γνώμη του για τα όσα είδε στην Αυστραλία.

 

«Στη βαθμολογία βλέπουμε τους δυο πρώτους να έχουν 7 μηδενικά φέτος, που είναι πολλά νομίζω. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό».

 

«Πριν 20 χρόνια έλεγαν να μην μετρούν δυο αποτελέσματα από 13-14 Αγώνες τη σεζόν. Τώρα που έχουμε σχεδόν 20, νομίζω πρέπει να κάνουμε το ίδιο».

 

«Αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, θα δώσει σ’ έναν αναβάτη που κάνει λάθος ή που αντιμετώπισε πρόβλημα, λίγο αέρα. Στο τέλος, είτε μας αρέσει είτε όχι οι καλύτεροι θα κερδίζουν».

 

«Με αυτή τη λογική ο Rossi θα είχε λίγο περισσότερους βαθμούς, αν αναλογιστούμε τη σταθερότητά του».

 

«Μιλώντας για τον Valentino, πρέπει να πούμε ότι παρά τα θέματα με τον κινητήρα, η Yamaha έχει κάνει ένα βήμα μπροστά».

 

«Ο Vinales κέρδισε στο Phillip Island όπου πρέπει να ρισκάρεις πολύ ως οδηγός, ενώ ο Rossi αρχίζει και νοιώθει την ηλικία του».

 

«Ίσως υποσυνείδητα, χωρίς να το θες, όταν είσαι 40 σκέφτεσαι λίγο παραπάνω να μπεις στις στροφές του Phillip Island με 300χλμ/ώρα».

 

«Από την άλλη, πρέπει να πω ότι με σοκάρει που ένας οδηγός όπως ο Iannone φεύγει από την Suzuki και δεν θα έχει ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα το 2019».

 

«Μετά είδαμε και τον Bautista να δίνει μάχες με τον Dovi και ίσως - κάνω πλάκα τώρα - αλλά ίσως να πήγαινε αυτός στο εργοστάσιο κι ο Danilo στα SBK».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν αλλάζει και πολλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία: Φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα