• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα δυο λάθη
Και πόσο στοίχισαν στον Iannone
Νέα 29/10/2018 - 13:04

Στον Αγώνα της Αυστραλίας η Yamaha σταμάτησε το μεγαλύτερο σερί στην ιστορία της χωρίς νίκη, όμως πριν τον Αγώνα ήταν άλλος κατασκευαστής το φαβορί για νίκη.

 

Αναφερόμαστε στην Suzuki του Andrea Iannone, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε δείξει εξαιρετικό ρυθμό στο Phillip Island.

 

Όμως ήταν δυο λάθη που έκανε στην 4η στροφή της πίστας, τα οποία στοίχισαν στον Ιταλό και δεν του επέτρεψαν να παλέψει για τη νίκη.

 

«Ξεκίνησα με μεγάλη αυτοπεποίθηση τον Αγώνα και σίγουρα είχαμε πολλές δυνατότητες για να παλέψουμε και να κερδίσουμε τον Αγώνα».

 

«Όμως ήρθε ένα λάθος στην 4 και έχασα 4-5 θέσεις.....»

 

«Προσπάθησα να ανακάμψω αλλά κατάλαβα ότι το ελαστικό έφθινε περισσότερο απ’ ότι περίμενα κι έτσι αποφάσισα να μείνω στο γκρουπ και να φροντίσω τα ελαστικά μου».

 

Αυτή η στρατηγική απέδωσε καρπούς, με τον Iannone να κερδίζει πολύ σε σχέση με τον Vinales στα τελευταία στάδια του Αγώνα.

 

Τρεις γύρους πριν το τέλος μάλιστα, ο Iannone έριξε ένα δευτερόλεπτο στο γύρο στον Maverick Vinales!

 

«Είχα κάτι παραπάνω στους τελευταίους τέσσερεις γύρους και πίεσα στο 100%. Μείωσα τη διαφορά, αλλά στον τελευταίο γύρο έκανα κι άλλο λάθος στην 4».

 

«Έτσι παραλίγο να με περάσει ο Dovi! Αλλά στο τέλος ήταν πολύ ωραία μάχη. Πήραμε τη 2η θέση σ’ ένα δύσκολο Αγώνα. Είμαι χαρούμενος».

 

Ο Iannone πήρε το τέταρτο βάθρο του φέτος και το καλύτερό του αποτέλεσμα με την Suzuki, με την οποία θα κάνει τους τελευταίους του Αγώνες σε Sepang και Valencia.

Επόμενο άρθρο »

Τέλος η σεζόν για Crutchlow (;)

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η βελτίωση είναι μεγάλη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα