• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ζήτησε συγγνώμη ο Zarco
Για το «αγωνιστικό συμβάν»
Νέα 28/10/2018 - 18:18

«Σαν αθλητές καταλάβαμε απόλυτα ο ένας τον άλλον», ήταν τα λόγια του Johann Zarco αφότου ζήτησε συγγνώμη από τον Marc Marquez.

 

Τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Marc Marquez που χτύπησε από πίσω, ήταν πάρα πολύ τυχεροί στο συμβάν στα φρένα στο τέλος της ευθείας των 900μ στο Phillip Island.

 

«Πήγα και του ζήτησα συγγνώμη γιατί του διέλυσα τελείως τη μοτοσυκλέτα και μου είπε ότι το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκα».

 

«Σαν δυο αθλητές και αγωνιζόμενοι, καταλάβαμε απόλυτα ο ένας τον άλλον».

 

«Ήταν ένα ατύχημα... δεν υπήρχε χώρος. Ήμουν στην αγωνιστική γραμμή κι αυτός πλησίαζε τον Jack και μπήκε στην αγωνιστική γραμμή. Κι έτσι ήρθε η πτώση».

 

Για τον Zarco ήταν η πρώτη του εγκατάλειψη μετά τον Αγώνα στο Le Mans αλλά και μια χαμένη ευκαιρία να κερδίσει βαθμούς εις βάρος του τραυματία Cal Crutchlow.

 

Οι δυο τους, μαζί με τον Danilo Petrucci, δίνουν τη μάχη για τον τίτλο του καλύτερου δορυφορικού αναβάτη για το 2018.

 

«Λυπάμαι πολύ που δεν τερμάτισα τον Αγώνα και δεν πήρα περισσότερους βαθμούς από τον Danilo ή τον Cal που δεν αγωνιζόταν».

 

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη του Maverick και βλέποντας τον καλό Αγώνα που έκανε σκέφτομαι ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα βάθρο ή ίσως ακόμα και τη νίκη».

 

«Καθώς το σκέφτομαι νομίζω ότι θα μπορούσα να διεκδικήσω κάτι τέτοιο. Είχα την ευκαιρία και γι’ αυτό πίεσα πολύ από την αρχή, για να μην τη χάσω».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Η βελτίωση είναι μεγάλη!

« Προηγούμενο άρθρο

Ξαφνικά είδαμε το φως!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα