• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Θα ριχτώ στη μάχη
Με το ένα μάτι στον Valentino!
Νέα 27/10/2018 - 18:24

Ο καιρός και οι συνθήκες στις σημερινές κατατακτήριες δεν επέτρεψαν στον Andrea Dovizioso να χτίσει πάνω στη χτεσινή πολύ καλή εμφάνιση των κόκκινων.

 

Έτσι οι δυσκολίες επανήλθαν στο προσκήνιο για την Ducati στο Phillip Island, με τον Dovi να μην καταφέρνει κάτι καλύτερο από την 9η θέση και την 3η σειρά στην εκκίνηση.

 

«Δεν είναι κρύο ντους, απλά μια επιβεβαίωση... είχα πει ότι εδώ είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς για να ετοιμαστούμε καλύτερα το χειμώνα», σχολίασε ο Ιταλός.

 

«Δεν ανησυχώ πάντως. Οι λόγοι που είμαστε ανταγωνιστικοί από το Brno και μετά αλλά και που δυσκολευόμαστε εδώ, είναι ξεκάθαροι».

 

«Βέβαια πάντα ελπίζεις, αλλά για την ώρα έτσι έχουν τα πράγματα. Πάντως είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι, αλλά δεν είναι αρκετό».

 

«Με το ελαστικό καινούργιο είμαι κοντά στους καλύτερους, αλλά για 27 γύρους τα πράγματα αλλάζουν....»

 

Ο Dovi έλεγε χτες ότι θα έπρεπε να περιμένουμε για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα της δυναμικής των οδηγών της μεγάλης κατηγορίας. Πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πιο ξεκάθαρα.

 

«Ο Iannone έχει διαφορετικό ρυθμό από όλους τους άλλους, ειδικά με τα φθαρμένα ελαστικά. Ακριβώς πίσω του θα έβαζα τους Marquez και Vinales».

 

«Ελπίζουμε αυτοί οι τρεις να μην ξεφύγουν στην αρχή... μετά είναι το δεύτερο γκρουπ με τον Valentino, τον Zarco, τον Rins, τον Petrucci κι εμένα».

 

Ο Dovi θα έχει περισσότερο στραμμένη την προσοχή του στον Valentino Rossi, που είναι ο πιο απειλητικός του αντίπαλος στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

 

«Θα αγωνιστώ με το ένα μάτι στον Valentino για τη βαθμολογία. Ξεκινάμε από την ίδια σειρά και όπως περίμενα, οι Yamaha είναι ανταγωνιστικές εδώ».

 

«Στο Phillip Island όλα είναι ανοιχτά και η τελική επιλογή των ελαστικών θα παίξει σημαντικό ρόλο».

Επόμενο άρθρο »

Ο Pirro και η GP19

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bradl στη θέση του Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα