• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Iannone κι ο Marquez
Έχουν το κάτι παραπάνω!
Νέα 27/10/2018 - 17:34

Τα φαβορί για τον αυριανό Αγώνα, σύμφωνα με τον Valentino Rossi, είναι ο Iannone και ο Marquez, με τον Vale πάντως να είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητές του να βρεθεί στο βάθρο.

 

Την Παρασκευή ο Rossi έλεγε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την Yamaha του, κυρίως το σπινάρισμα του πίσω τροχού.

 

Όμως στα δυο ελεύθερα της σημερινής ημέρας, ο Ιταλός βελτίωσε την εικόνα του και ο ρυθμός του είναι πλέον παρόμοιος με αυτόν των δυο άλλων δυνατών Yamaha, του Vinales και του Zarco.

 

«Βελτιωθήκαμε και δουλέψαμε αρκετά στην επιτάχυνση αλλά και με διαφορετικά ελαστικά», σχολίασε ο Rossi μετά το τέλος και της σημερινής ημέρας.

 

«Ακολουθούσα τον Iannone και είναι πιο γρήγορος από εμένα. Είναι πιο δυνατός ενώ κα ο Marquez είναι πολύ γρήγορος. Θα δούμε».

 

«Πέρυσι εδώ ο Αγώνας ήταν ο καλύτερος όλης της σεζόν. Ήταν μια δυνατή και άγρια μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος. Ελπίζω να είμαι σ’ αυτό το γκρουπ».

 

«Δυστυχώς στις κατατακτήριες οι συνθήκες ήταν πολύ, πολύ δύσκολες. Έβρεχε λίγο κι έπρεπε να έχεις τα σλικ αλλά δεν ήξερες πόσο να πιέσεις. Συνήθως αυτές οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες για μένα».

 

«Με κανονικές κατατακτήριες οι δυνατότητές μου είναι καλύτερες. Από την άλλη η τρίτη σειρά δεν είναι εντελώς καταστροφή. Οι οδηγοί μπροστά είναι δυνατοί και γρήγοροι».

 

Για τον αυριανό Αγώνα συνέχισε λέγοντας:

 

«Εξαρτάται από τη δουλειά που θα κάνουμε τώρα μέχρι και αύριο το πρωί, αλλά και από τον καιρό και τις σωστές επιλογές στα ελαστικά».

 

«Όλα είναι ανοιχτά ανάμεσα στο σκληρό και το μαλακό. Για τον καιρό, ελπίζουμε να έχει λιακάδα μιας και τότε ο Αγώνας συνήθως είναι πολύ καλός εδώ».

 

«Φαίνεται ότι ο Iannone και ο Marquez έχουν το κάτι παραπάνω. Μετά είναι ο Maverick και μετά εγώ κι αρκετοί άλλοι».

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl στη θέση του Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Ν’ αρπάξει την ευκαιρία θέλει o Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα