• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: ΕΔ3
Έπεσε αλλά πήρε την 1η θέση ο Marquez
Νέα 27/10/2018 - 05:17

Ο Marc Marquez δεν απέφυγε ακόμα μια πτώση στο Phillip Island, την 20η φετινή του, αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ3.

 

Από τους δέκα πρώτους των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, μόνο οι τρεις κατάφεραν να βελτιώσουν σήμερα τους χρόνους τους.

 

Ένας από αυτούς ήταν ο προβληματισμένος χτες Marquez που έκανε σήμερα το πρωί 1:29,714 μόλις 25χιλ κάτω από το χτεσινό του χρόνο.

 

Οι άλλοι δυο που βελτιώθηκαν ήταν ο Jack Miller και ο Valentino Rossi που σήμερα κατάφερε να σπάσει για πρώτη φορά το όριο του 1:30.

 

Οι δέκα πρώτοι της χτεσινής ημέρας ήταν και αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2, με εξαίρεση τον Hafizh Syahrin.

 

Ο οδηγός από την Μαλαισία ήταν 11ος χτες, αλλά βρέθηκε στην 10η θέση μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Cal Crutchlow.

 

Στην ίδια ακριβώς στροφή που χτες έπεφτε και έσπαγε τον αστράγαλό του ο Cal, στην 1, εκεί έπεσε σήμερα και ο Syahrin που μεταφέρθηκε με φορείο εκτός πίστας.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα λοιπόν, είναι ο Andrea Iannone αυτός που κράτησε την πρώτη θέση.

 

Ο πολύ καλός χτεσινός του χρόνος του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει για τον αυριανό Αγώνα, μένοντας στην πίστα με τα ίδια ελαστικά.

 

Όπως και μερικοί άλλοι, ο Andrea Iannone δοκίμασε το σκληρό πίσω ελαστικό στη μοτοσυκλέτα του.

 

Με τα ίδια ελαστικά (το σκληρό πίσω είχε κι αυτός) έμεινε στην πίστα μέχρι το τέλος του 45λεπτου και ο Andrea Dovizioso που είναι 4ος στα συνδυασμένα, πίσω από τους Petrucci και Vinales.

 

Στην 5η θέση παρέμεινε ο Johann Zarco, μπροστά από τον Marquez που έχει την 6η θέση στα συνδυασμένα και τον Miller που είναι έβδομος.

 

Ο Alex Rins είχε κάποιο πρόβλημα με το τέλος των ΕΔ3 και χρειάστηκε να τον μεταφέρει με την Ducati του στα pits ο Jack Miller!

 

Ο Rins κράτησε τη θέση του μέσα στη δεκάδα, μπροστά από τον Valentino Rossi και τον Hafizh Syahrin.

 

Οι Pol Espargaro, Dani Pedrosa και Bradley Smith (που είχε πτώση) πλησίασαν πάρα πολύ το χρόνο του Syahrin, αλλά δεν τον έβγαλαν από τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα