• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν ήμασταν αντάξιοί του!
Ο Puig μιλά για τον Marc Marquez
Νέα 23/10/2018 - 09:40

Το αφεντικό της Honda, ο Alberto Puig, παραδέχεται σε δηλώσεις του ότι ο Κατασκευαστής ήταν φορές που δεν φάνηκε αντάξιος του ταλέντου του Marquez!

 

Ο Puig, που ανέλαβε στη θέση του Livio Suppo φέτος, είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2018.

 

«Ήξερα από πριν ότι ήταν Πρωταθλητής, ένας πολύ γρήγορος οδηγός και με τεράστια ικανότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες».

 

«Η γνώμη μου γι’ αυτόν είναι ότι ακούει, προσέχει τι του λες και είναι δεκτικός στις συμβουλές παρά το ότι είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Κι αυτό είναι σπάνιο...»

 

«Συνεχώς εξελίσσεται. Προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες και ειδικά στη μοτοσυκλέτα που έχει. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά το γεγονός ότι κάποιος κερδίζει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και η μοτοσυκλέτα του είναι καλή».

 

«Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να προσθέσεις κάτι που λείπει στη μοτοσυκλέτα και σ’ αυτό ο Marc είναι ένας από τους καλύτερους».

 

«Δεν παραπονιέται ποτέ. Και υπήρξαν στιγμές που η Honda δεν ήταν στα επίπεδά του, στα επίπεδα ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή»

 

«Όμως ξεπέρασε αυτές τις στιγμές χωρίς να παραπονεθεί ποτέ και αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμε πολύ».

 

Ο Puig αποκάλυψε και τι του είχε απαντήσει ο Marquez, όταν τον ρώτησαν αν θα είχε πρόβλημα να έχει για ομόσταυλό του τον Lorenzo.

 

«Ο Marc είναι επαγγελματίας και ξέρει ότι οι κορυφαίες ομάδες θέλουν τους κορυφαίους αναβάτες».

 

«Κοιτάζει τη δουλειά του και ξέρει ότι θα χρειαστεί να παλέψει απέναντι στους καλύτερους. Στον Lorenzo και στους άλλους, ανεξαρτήτως μοτοσυκλέτας».

 

«Μου είχε πει τότε: Τι μου λες; Κάνε ό,τι χρειάζεται κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κερδίσω».

Επόμενο άρθρο »

Αποτυχία γιa Vinales

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Πίππος με την Yamaha R1 Πρωταθλητής 2018

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα