• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Τέλειος γύρος;
Τον πλησίασα όσο γινόταν!
Νέα 20/10/2018 - 18:29

Πολλές φορές οι αναβάτες επισημαίνουν ότι ο τέλειος γύρος δεν υπάρχει. Αν όμως υπήρχε, τότε ο Jack Miller έφτασε πολύ κοντά σ’ αυτόν!

 

Ο Αυστραλός διεκδίκησε ακόμα και την pole, αλλά ένα λάθος τον οδήγησε στην πτώση. Για τρίτη φορά φέτος, θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

«Ερχόμουν με ταχύτητα και ήμουν δυο δέκατα κάτω από τον προηγούμενο χρόνο. Ενθουσιάστηκα, φρέναρα πιο βαθιά στην 5 κι έπεσα».

 

«Ας πούμε ότι είμαι κατά το ήμισυ ικανοποιημένος. Περίμενα περισσότερα αλλά ήταν έκπληξη και για μένα που βρέθηκα στην πρώτη σειρά».

 

Ο Miller είχε κάποια προβλήματα στα φρένα την Παρασκευή και η λύση σ’ αυτά ήρθε λίγο πριν την έναρξη των κατατακτηρίων δοκιμών.

 

«Μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχαμε βρει λύσεις. Καθώς διεξάγονταν οι ΚΑΤ1 κάναμε μερικές αλλαγές και βρήκαμε τις σωστές ρυθμίσεις».

 

«Σκόπευα να κάνω δυο γύρους στην αρχή, αλλά επειδή έκανα λάθος σ’ έναν από αυτούς αποφάσισα να κάνω άλλον ένα».

 

«Και αμέσως ήμουν πιο γρήγορος απ’ ότι ήμουν όλο το Σ/Κ και μάλιστα με ένα ελαστικό που είχε ήδη τρεις γύρους πάνω του».

 

Σ’ αυτό το σημείο, εννοεί το 1:45,499 που έκανε στον τρίτο χρονομετρημένο γύρο του στην πρώτη του έξοδο στην πίστα. Το 1:44,7 ήρθε αμέσως μετά για τον Miller.

 

«Μετά έβαλα άλλο ένα καινούργιο ελαστικό και ξαναβγήκα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν γρήγοροι όλο το Σ/Κ. Πιέζουμε πραγματικά πολύ».

 

«Κι εδώ στο Motegi τα πράγματα δεν είναι εύκολα με τα τόσα σημεία με δυνατά φρένα. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις τον τέλειο γύρο».

 

«Σήμερα όμως έφτασα όσο πιο κοντά μπορούσα στον τέλειο γύρο».

Επόμενο άρθρο »

Δυο θέσεις στο βάθρο για την KTM Skourtas Racing

« Προηγούμενο άρθρο

O Simeon στο MotoE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα