• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: ΚΑΤ
5η φετινή pole για Bagnaia
Νέα 20/10/2018 - 11:19

Τίποτα δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά των κατατακτηρίων της Moto2 και ο πολύ καλός χρόνος του Pecco Bagnaia από την αρχή του 45λεπτου, τον κράτησε στην πρωτοπορία.

 

Έτσι, ο αναβάτης της ομάδας του Valentino Rossi κατάφερε να πάρει την 5η φετινή του pole position, την ώρα που ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Miguel Oliveira, ήταν 9ος.

 

Τις τέσσερεις άλλες φορές που ο Bagnaia ξεκινούσε φέτος από την pole position, είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη.

 

Πάντως ειδικά στο Motegi, μόλις ένας αναβάτης στην ιστορία της Moto2 έχει καταφέρει να κερδίσει Αγώνα ξεκινώντας από την pole: ο Zarco το 2015.

 

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Fabio Quartararo που έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε ρυθμό Αγώνα και θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμα ένα βάθρο στο ενεργητικό του.

 

Το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πήρε ο Iker Lecuona!

 

Ο Ισπανός βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο parc ferme και ήταν πολύ χαρούμενος, χάνοντας την pole για μόλις δυο δέκατα.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Marcel Schrotter, ενώ δίπλα του θα έχει τον Lorenzo Baldassarri και τον Alex Marquez, τον περσινό νικητή στο Motegi.

 

Η έβδομη θέση πήγε στον Xavi Vierge, μπροστά από τον Nagashima που και αυτός πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ακολουθεί το δίδυμο της ΚΤΜ, με τον Oliveira να κερδίζει για μόλις 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Brad Binder και να τον αφήνει στην 4η σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Ο Bautista στη θέση του Jorge;

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα