• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Motegi: ΕΔ3
Οι ίδιοι 4 μπροστά όπως και χτες
Νέα 20/10/2018 - 06:12

Χωρίς τη μεγάλη έκπληξη ολοκληρώθηκαν οι ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας, σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην πίστα του Motegi.

 

Στις πρώτες 4 θέσεις των συνδυασμένων αποτελεσμάτων έμειναν οι ίδιοι οδηγοί όπως και χτες, με τον Dovizioso να κρατά την πρώτη θέση.

 

Ο Ιταλός κατέβασε λίγο ακόμα το χρόνο του από τις ΕΔ1 και με το 1:45,107 έμεινε 27 χιλιοστά μπροστά από τον Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός ήταν με τη σειρά του 3 χιλιοστά μπροστά από τον Johann Zarco, με τον Marc Marquez να ακολουθεί.

 

Μέχρι και 2-3 λεπτά πριν από το τέλος ο Valentino Rossi ήταν εκτός δεκάδας. Βγήκε στα pits, έκανε γρήγορα τις αλλαγές που ήθελε και επέστρεψε.

 

Είχε στη διάθεσή του έναν τελευταίο γύρο και τον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, ανεβαίνοντας στην 5η θέση, μόλις τρία δέκατα μακριά από τον Dovi.

 

48χιλ πίσω του, στην 7η θέση, ήταν ο Maverick Vinales ο ομόσταυλός του, ενώ ανάμεσά τους πήρε θέση ο Dani Pedrosa.

 

Ο Alex Rins κατάφερε να πάρει το εισιτήριο απευθείας για τις ΚΑΤ2 και ήταν όγδοος με διαφορά μόλις 4 δέκατα από την κορυφή.

 

Μάλιστα κατάφερε να νικήσει το χρόνο του ομόσταυλού του, του Andrea Iannone, ο οποίος πάντως παρέμεινε στη δεκάδα των πρώτων.

 

Ο Iannone ήταν ένατος και λίγο μπροστά από τον Jack Miller. Πάρα πολύ κοντά στους 10 πρώτους ήταν και ο Bautista, αλλά στο τέλος έμεινε για 54χιλ εκτός δεκάδας.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Motegi: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Pole Position του 5ου & 6ου Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα