• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέος Πρόεδρος Αγωνοδικών ο Spencer
O Fast Freddie στη θέση του Mike Webb!
Νέα 19/10/2018 - 18:36

Ένας από τους Θρύλους των Grand Prix, o Freddie Spencer, θα είναι ο νέος Πρόεδρος στο σώμα των Αγωνοδικών από το 2019.

 

Ο 56χρονος Fast Freddie θα αντικαταστήσει τον Mike Webb ο οποίος για την ώρα συνδυάζει δυο καθήκοντα, ως επικεφαλής στους Αγωνοδίκες και Διευθυντής Αγώνων (Αλυτάρχης).

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής  στα 500cc (1983 και 1985) θα συνεργάζεται με άλλους δυο και θα είναι υπεύθυνοι για τις ποινές που θα επιβάλλονται στους οδηγούς.

 

Η τριπλή σύσταση της επιτροπής ήταν ένα μέτρο που πάρθηκε μετά την Sepang το 2015 και το περιστατικό ανάμεσα στον Valentino Rossi και τον Marc Marquez.

 

«Εκτιμώ και σέβομαι το γεγονός ότι μου προσφέρθηκε αυτή η δουλειά», σχολίασε ο Spencer.

 

«Ένας παράγοντας που μου δίνει κίνητρο για ό,τι κάνω, είναι το πάθος μου για το άθλημα και γι’ αυτά που μου χάρισε αυτό».

 

«Ένας βασικός λόγος που με έκανε να αποδεχτώ αυτό το ρόλο, είναι το γεγονός ότι πιστεύω ότι μπορώ να είμαι μια θετική κι εποικοδομητική επιρροή στην επίλυση θεμάτων που θα προκύψουν».

 

«Μια φωνή δηλαδή που θα έχει αντίκτυπο στη φήμη του αθλήματός μας τόσο εντός όσο και εκτός».

 

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω περάσει αναπτύσσοντας τα προσόντα που απαιτούνται γι’ αυτή τη θέση και ξέρω ότι είναι επιτακτική ανάγκη  να έχουμε το σεβασμό, την εμπιστοσύνη και να χτίσουμε διαύλους επικοινωνίας με τις ομάδες, τους αναβάτες, τα ΜΜΕ και ευελπιστούμε και με τον κόσμο».

 

«Η ακεραιότητα και η φήμη του αθλήματός μας είναι το πρώτο μας μέλημα. Το άθλημά μας έχει φτάσει τόσο ψηλά, λόγω της απίστευτης προσπάθειας που έχει καταβάλλει ο καθένας».

Επόμενο άρθρο »

Οι Pole Position του 5ου & 6ου Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Ανταγωνιστικός και δυνατός ο Marc!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα