• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Η συνέντευξη τύπου
Ο Marc θέλει, ο Dovizioso μπορεί;
Νέα 18/10/2018 - 13:59

Ο Marc Marquez θέλει να κατακτήσει τον Τίτλο στο «σπίτι» της Honda, ενώ ο Andrea Dovizioso θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια του μεγάλου του αντιπάλου.

 

Οι δυο τους, μαζί με τους Maverick Vinales, Dani Pedrosa, Alex Rins και Takaaki Nakagami, έδωσαν το παρών στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

 

Με 77 βαθμούς διαφοράς από τον Dovi, ο Marquez πρέπει να μην «δώσει» πάνω από 2 βαθμούς στον αντίπαλό του, για να πανηγυρίσει τον Τίτλο στην Ιαπωνία.

 

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς ο Ισπανός άσος της Repsol Honda το έχει ξανακάνει τόσο το 2014, όσο και το 2016.

 

«Εδώ έχουμε την πρώτη μας ευκαιρία για τον Τίτλο, όμως για εμάς ο στόχος είναι ίδιος όπως κάθε Σ/Κ: να ξεκινήσουμε καλά και να ετοιμαστούμε για τη μάχη του Αγώνα».

 

«Μετά το ζέσταμα θα μπορούμε να καταλάβουμε που θα είμαστε. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Dovi είναι πολύ δυνατός και εδώ. Δεν χρειάζεται πανικός».

 

Με τον Dovizioso έχει δώσει πολλές μάχες στον τελευταίο γύρο του Αγώνα και στην τελευταία στροφή, όπως πέρυσι για παράδειγμα σ’ έναν ακόμα φοβερό Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

 

«Αυτές τις μάχες τις θυμάμαι συνεχώς και είναι στο μυαλό μου σαν να έχουν γίνει μόλις χτες», σχολίασε ο Marc σε σχετική ερώτηση και συνέχισε:

 

«Ήταν πολύ ωραία μάχη. Με νίκησε στην πίσω ευθεία και φρέναρε πιο βαθιά... ήταν ήδη μπροστά και προσπάθησα στην τελευταία στροφή, αλλά παραήταν δύσκολο».

 

«Έκανε φοβερή κίνηση σ’ εκείνον τον Αγώνα στη βροχή, αλλά φέτος όλα δείχνουν ότι μάλλον ο Αγώνας θα γίνει στο στεγνό και τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά».

 

Το ίδιο ελπίζει και ο Dovizioso, μόνο που δεν έχει στο μυαλό του τον περσινό Αγώνα, αλλά αυτόν πριν από δυο εβδομάδες στην Ταϊλάνδη.

 

Εκεί, για πρώτη φορά, ο Dovi έχασε μάχη από τον Marc Marquez στην τελευταία στροφή και τώρα θέλει να πάρει την εκδίκησή του.

 

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Αγώνα και να καθυστερήσουμε τους πανηγυρισμούς του Marc».

 

«Δυστυχώς εδώ και πολύ καιρό αγωνίζομαι χωρίς να σκέφτομαι το Πρωτάθλημα μιας και η διαφορά μας είναι μεγάλη».

 

«Εδώ, για εμάς, είναι άλλος ένας Αγώνας και θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι καλή πίστα για εμάς».

 

Όλα δείχνουν ότι και ο Αγώνας στο Motegi φέτος, έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ακόμα μια κλασσική μάχη ανάμεσα σε Dovizioso και Marquez.

 

Θα είναι, όμως, έτσι τα πράγματα ή θα έχουμε απρόσμενες εκπλήξεις στη μάχη της Ιαπωνίας; Όλα θα ξεκαθαρίσουν αυτή την Κυριακή το πρωί.

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Αγωνιστικού τριημέρου αυτό το Σ/Κ από την Cosmote TV.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Motegi: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα