• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Υπερήφανος για τον Cal
Πιστεύω όμως ότι θα τα πήγαινα καλύτερα!
Νέα 17/10/2018 - 09:48

Ο Jonathan Rea, ισχυρίζεται ότι αν του δινόταν η ευκαιρία, θα τα πήγαινε καλύτερα στο MotoGP απ’ ότι ο Cal Crutchlow!

 

Ο Rea είναι ο καλύτερος αναβάτης στην ιστορία των SBK-Motul και καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο σχετικό Πρωτάθλημα.

 

Πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να πάρει τον τέταρτο συνεχόμενο Τίτλο του, κάτι που κανείς δεν έχει πετύχει στην ιστορία του θεσμού (συνεχόμενα).

 

Από την άλλη, ο Cal Crutchlow έχει περάσει από τα BSB και από τα SBK, προτού κάνει το βήμα για το MotoGP το 2011 με την Tech3.

 

Μάλιστα οι δυο τους είχαν βρεθεί και αντίπαλοι μέσα στις πίστες για τα SBK. Ο Rea, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ισχυρίστηκε:

 

«Πραγματικά σέβομαι όσα έχει επιτύχει ο Crutchlow. Τα έχει πάει απίστευτα καλά. Είναι ένας από τους ταχύτερους οδηγούς στο MotoGP».

 

«Κάποιες φορές τον βλέπω και πιστεύω ότι θα μπορούσα να τα είχα πάει ακόμα καλύτερα. Δεν το λέω από ζήλια. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτόν».

 

«Είχαμε αγωνιστεί αντίπαλοι και τον είχα κερδίσει».

 

Τα τελευταία 10 χρόνια μόνο ο Ben Spies και ο Cal Crutchlow έχουν έρθει από τα SBK και κατάφεραν να πάρουν εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

 

«Όλοι οι άλλοι δεν πήραν τόσο καλές μοτοσυκλέτες. Δείτε για παράδειγμα τον Eugene Laverty, που είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Cal».

 

«Ο Eugene πήγε στη μεγάλη κατηγορία με την Honda του Aspar που υποτίθεται ότι θα ήταν μια φανταστική μοτοσυκλέτα και ήταν χάλια. Παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα του».

 

«Μετά πήγε σε μια Ducati διετίας. Δυστυχώς ποτέ δεν του δόθηκα μια πραγματική ευκαιρία. Θέλω να πω ότι ο Cal ήταν ο τελευταίος που έφυγε και πήγε στο MotoGP με ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Φοβού τις επιταχύνσεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Αλλαγή σελίδας για τον Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα