• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευγνώμων ο Lorenzo στον Marquez
Που δεν μπλόκαρε τη μετακίνησή του στην Honda
Νέα 11/10/2018 - 13:16

Ο Jorge Lorenzo παραδέχεται ότι είναι ευγνώμων στον Marc Marquez, επειδή ο τελευταίος δεν άσκησε βέτο στη μετακίνησή του στην Repsol Honda.

 

Ο αναβάτης της Ducati μας ξάφνιασε όλους τον Ιούνιο, όταν και ανακοίνωσε ότι θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Marquez για το 2019 και το 2020.

 

Ήταν μάλιστα η τελευταία ευκαιρία για τον Ισπανό να βρεθεί σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, μιας και όλες οι άλλες πόρτες είχαν κλείσει.

 

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Lorenzo στο motorsport.com, παραδέχεται ότι ουσιαστικά το μέλλον του στη μεγάλη κατηγορία, το οφείλει στον Marquez!

 

«Για μένα, αυτό που έκανε σημαίνει ότι πραγματικά πιστεύει στον εαυτό του και δεν θέλει να δείξει κανένα σημάδι αδυναμίας».

 

«Του χρωστάω το γεγονός ότι υπέγραψα με την Honda και του είμαι ευγνώμων γιατί τότε ήμουν μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

 

Πάντως αν δεν κατάφερνε να συμφωνήσει με την Repsol Honda, ο Lorenzo τονίζει ότι θα συνέχιζε τους Αγώνες, έστω και σε δορυφορική μοτοσυκλέτα (Petronas-SIC).

 

«Ήθελα να συνεχίσω στους Αγώνες κι έτσι θα διάλεγα την άλλη επιλογή που είχα. Ένοιωθα δυνατός και θα ήταν κρίμα να σταματούσα».

 

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις έρχονται στη δημοσιότητα μετά τις κατηγορίες του Lorenzo προς τον Marquez για το μεταξύ τους συμβάν στην Aragon.

Επόμενο άρθρο »

O Verstappen ήθελε

« Προηγούμενο άρθρο

Καταδικάστηκε ο 31χρονος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα