• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Πάντα είναι ωραίο
Να ανακαλύπτεις νέα μέρη!
Νέα 11/10/2018 - 10:53

Έναν από τους τελευταίους του Αγώνες με την Ducati θα δώσει ο Marco Melandri στην Αργεντινή αυτό το Σ/Κ, για το Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Ο Ιταλός κυνηγάει την τέταρτη θέση στη βαθμολογία, στην οποία για την ώρα βρίσκεται ο Tom Sykes με μια διαφορά της τάξης των 23β.

 

Κι ενώ κανείς δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην San Juan Villicum, ο Marco Melandri έχει εμπειρία από τους ενθουσιώδεις φιλάθλους της Αργεντινής.

 

Ήταν πριν από περίπου 20 χρόνια, όταν ο 36χρονος αγωνιζόταν στα 125cc, που είχε καταφέρει να πάρει νίκη και βάθρο στη συγκεκριμένη χώρα!

 

«Τον περιμέναμε με ανυπομονησία αυτό το Γύρο. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε σε καινούργια πίστα και πάντα είναι ωραίο να ανακαλύπτεις νέα μέρη».

 

«Στα χαρτιά πρόκειται για μια πολύ όμορφη πίστα. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχουμε καλή πρόσφυση στην αρχή, αλλά σίγουρα οι χρόνοι θα βελτιώνονται».

 

«Καθώς θα φτάνουμε όλο και πιο κοντά στο όριο, τότε θα δούμε και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Προσωπικά είμαι περίεργος και με μεγάλο κίνητρο».

 

«Θέλουμε ν’ αφήσουμε πίσω μας το Magny-Cours και να επιστρέψουμε αμέσως στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Καταδικάστηκε ο 31χρονος

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: 15 γεγονότα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα