• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ας παγώσουν τα πανηγύρια
Για όταν τελειώσει η σεζόν
Νέα 10/10/2018 - 14:02

Πριν από δέκα μέρες περίπου στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όμως ο Jonathan Rea δεν είναι από αυτούς που επαναπαύονται στις δάφνες τους.

 

Είναι ίσως στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί πανηγυρίζοντας νίκες στους τέσσερεις τελευταίους Αγώνες.

 

Για την ώρα, λοιπόν, η χαρά για την κατάκτηση του τέταρτου Τίτλου του μπαίνει στην άκρη και ο Rea είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για τη νέα πρόκληση.

 

Αυτή ακούσει στο όνομα San Juan Villicum, που είναι μια ολοκαίνουργια πίστα που έρχεται να προστεθεί στο Ημερολόγιο Αγώνων φέτος.

 

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Κατ’ αρχάς επειδή πάμε σε νέα πίστα αλλά κι επειδή επισκέπτομαι τη Ν. Αμερική για πρώτη φορά».

 

«Φυσικά μετά το Magny-Cours δεν είχα πολύ χρόνο για να χωνέψω την κατάκτηση του Τίτλου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την κατάκτηση του Τίτλου».

 

«Όμως η σεζόν δεν τελείωσε και θα έχουμε την ίδια νοοτροπία στην Αργεντινή, όπως σε κάθε άλλη πίστα φέτος».

 

«Θα προσπαθήσουμε να παγώσουμε τους πανηγυρισμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν έχουμε δεδομένα γι’ αυτή την πίστα γι’ αυτό και ξεκινάμε από το μηδέν».

 

«Ευτυχώς η Ninja μας έχει πολύ καλή βάση κι έτσι εξαρτάται από εμένα να μάθω γρήγορα την πίστα. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους από την Αργεντινή».

Επόμενο άρθρο »

Δυο (θα είναι) πάνω από τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ώρα για Ταγκό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα