• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταϊλάνδη: Φωτογραφικό αφιέρωμα
16 υψηλής ανάλυσης εικόνες
Νέα 09/10/2018 - 13:41

Για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει τη νίκη, μετά την επικράτησή του και στην Aragon πριν από δυο εβδομάδες.

 

Ο Ισπανός «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα τον Andrea Dovizioso, κερδίζοντάς τον για πρώτη φορά σε μεταξύ τους μάχη στην τελευταία στροφή ενός Αγώνα.

 

Το σημαντικό, όμως, για τον Marquez, είναι το γεγονός ότι με νίκη στην Ιαπωνία, θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον 7ο Παγκόσμιο Τίτλο του μέσα στην έδρα της Honda.

 

Ο Dovizioso και η Ducati σκέφτονται περισσότερο το μέλλον και τις μάχες του 2019 με τον Marc Marquez, ενώ το ίδιο ισχύει - αλλά για διαφορετικούς λόγους - για την Yamaha.

 

Η τελευταία επανήλθε στο προσκήνιο και κατάφερε να πάρει ένα βάθρο, μετά από τέσσερεις συνεχόμενους Αγώνες, χάρη στην τρίτη θέση του Vinales.

 

Ο Rossi θα ήθελε να είναι αυτός εκεί και προσπάθησε να πάρει την τρίτη θέση με μια γενναία κίνηση στο τέλος του Αγώνα, χωρίς όμως επιτυχία.

 

Οι αναβάτες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους και ετοιμάζονται, όπως όλοι μας, για τους τρεις συνεχόμενους Αγώνες σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία.

 

Μέχρι τότε, ας απολαύσουμε μερικές φωτογραφίες από τον Αγώνα της Κυριακής, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε με τις σειρά που βλέπετε, σε πολύ υψηλή ανάλυση στα σχετικά links.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι

« Προηγούμενο άρθρο

Abraham: Αφόρητη ζέστη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα