• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Όχι κάτι φανταστικό
Αλλά αρκετά χαρούμενος με την 5η θέση
Νέα 07/10/2018 - 17:46

Το χαμόγελο επέστρεψε στο γκαράζ της Monster Tech3 μετά τη σημερινή εμφάνιση του Johann Zarco στον Αγώνα της Ταϊλάνδης.

 

Ο Γάλλος ήταν στην 5η θέση με το πέσιμο της καρώ σημαίας και η τρίτη Yamaha μέσα στην πρώτη πεντάδα.

 

Όμως δεν θέλει να υπερβάλλει για τη σημερινή του απόδοση:

 

«Δύσκολος Αγώνας.... για όλους μας. Ένοιωθα καλά και στην αρχή προσπάθησα να περάσω τον Vinales αλλά έκανα λάθος κι έχασα μερικές θέσεις».

 

«Μετά δεν ήταν εύκολο να μείνω κοντά τους, αλλά δεν ήμουν και πολύ μακριά. Παράλληλα προσπαθούσα να κρατήσω ενέργεια για το τέλος».

 

«Δεν μπορούσα να φτάσω τους μπροστά αλλά συνέχιζα να πιέζω γιατί πολλά πορεί να γίνουν μέχρι το τέλος. Στο τέλος οι μπροστά είχαν απομακρυνθεί λίγο».

 

«Όμως μπορούσα να πιέσω και είδα ότι θα έφτανα τον Alex. Στον τελευταίο γύρο ήμουν πολύ κοντά του, ανοίχτηκε λίγο στην 9, τον πέρασα και κράτησα την 5η θέση».

 

«Τρεις Yamaha μέσα στην πεντάδα κι αυτό σημαίνει ότι δεν έκανα και κάτι φανταστικό. Όταν η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά είμαστε σε κορυφαίο επίπεδο. Χαρίσαμε πολλά χαμόγελα στην ομάδα».

 

Στους προηγούμενους Γύρους, ο Zarco πάλευε με τη μοτοσυκλέτα και ολοκλήρωνε τον Αγώνα εξαντλημένος. Αυτή τη φορά και παρά τη ζέστη, τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

 

«Στους τρεις τελευταίους Αγώνες ήμουν εξαντλημένος. Σήμερα οι συνθήκες ήταν δύσκολες, αλλά δεν πάλευα με τη μοτοσυκλέτα, την ήλεγχα. Μπορούσα να παλέψω με τους άλλους. Ήταν κανονικός Αγώνας».

 

Τέλος, είπε τη γνώμη του για τη μεταστροφή της Yamaha σε σχέση με το Γύρο της Aragon.

 

«Για μένα είναι επειδή στα τρία τελευταία κομμάτια της πίστας πας γρήγορα στις στροφές και μπορείς να κρατήσεις ταχύτητα μέσα και δεν έχεις δυνατή επιτάχυνση».

 

«Γι’ αυτό πιστεύω ότι ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marc κατέκτησε τη νίκη στην τελευταία στροφή

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σαν Αγώνες ποδηλάτων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα