• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Η πίστα ή οι αλλαγές;
Χαρούμενος, αλλά και αβέβαιος ο Ισπανός
Νέα 07/10/2018 - 15:22

Ο Maverick Vinales επέστρεψε στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το GP της Γερμανίας κι ελπίζει ότι αυτή η εμφάνιση δεν θα είναι «φωτοβολίδα».

 

Ωστόσο δεν είναι βέβαιος ότι η καλή παρουσία της Yamaha στην Ταϊλάνδη σημαίνει ότι από εδώ και πέρα τ’ αποτελέσματα των μπλε θα έχουν θεαματική βελτίωση.

 

«Ήταν δύσκολος Αγώνας αλλά και διαφορετικός από τις άλλες φορές γιατί είχα την ευκαιρία να επιτεθώ στους τελευταίους γύρους».

 

«Ήμουν πολύ κοντά και μπορούσα να παλέψω και είμαι χαρούμενος που κάναμε καλή δουλειά το Σ/Κ. Τώρα θα δούμε στην Ιαπωνία τι θα γίνει. Δεν έχω προσδοκίες».

 

Ο Vinales δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν ήταν το πάντρεμα των ελαστικών της μοτοσυκλέτας του, ή οι δραστικές αλλαγές, που οδήγησαν σ’ αυτή την αγωνιστική βελτίωση.

 

«Νομίζω ότι οι αλλαγές που κάναμε βοήθησαν, όπως και το διαφορετικό ελαστικό. Θα δούμε αν δεν είναι τελικά το ελαστικό, αλλά οι αλλαγές που κάναμε».

 

«Ένοιωθα δυνατός στον Αγώνα και κάλυπτα τη διαφορά στο τέλος κι ένοιωθα πολύ καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

Χωρίς να έχει επίγνωση του τι γίνεται πίσω του, ο Vinales δέχτηκε την επίθεση του Rossi στο τέλος, με τον Ιταλό να αποφεύγει την επαφή με τον ομόσταυλό του την τελευταία στιγμή.

 

«Όχι δεν το κατάλαβα.... υπερασπίστηκα τη θέση μου στο βάθρο και είδα πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε και είμαι περίεργος να δω αν ήταν η πίστα, ή οι αλλαγές που κάναμε».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Σαν Αγώνες ποδηλάτων!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Μάχες εντός ορίων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα