• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Άξιζε και ο Dovi τη νίκη!
Σήμερα πήραμε την εκδίκησή μας
Νέα 07/10/2018 - 13:59

Την εκδίκησή του για τις ήττες που έχει υποστεί από τον Andrea Dovizioso πήρε στο σημερινό Αγώνα ο Marc Marquez.

 

Ο Ισπανός κέρδισε για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα, αυτή τη φορά όμως το έκανε νικώντας τον αντίπαλό του στη μεταξύ τους μάχη μέχρι την τελευταία στροφή.

 

«Στο τέλος πήραμε εκδίκηση, αφού χάσαμε με τον ίδιο τρόπο τρεις φορές. Την τέταρτη φορά αλλάξαμε το στυλ, όμως ειλικρινά το σχέδιό μου ήταν να πιέσω 8-10 γύρους πριν το τέλος».

 

«Είχα δει ότι ο Dovi είχε καλό ρυθμό, αλλά ήμουν ίσως λίγο πιο γρήγορος. Προσπάθησα να τον περάσω, αλλά το μπροστινό ελαστικό υπερθερμαινόταν».

 

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα όπως ήθελα και γι’ αυτό επέλεξα να κάνω επιθέσεις πριν τον τελευταίο γύρο για να κρυώσει λίγο το μπροστά».

 

«Όμως ο Dovi ήταν έξυπνος και με περνούσε αμέσως. Μετά είπα: οκ, πάμε για τον τελευταίο γύρο και τότε τα ξέχασα όλα... Πρωτάθλημα, τα πάντα! Και τα έδωσα όλα».

 

«Στόχος μου ήταν να είμαι μπροστά του στην τελευταία στροφή γιατί δοκίμασα να  τον περάσω νωρίτερα και είδα ότι δεν μπορούσα να σταματήσω όπως θα ήθελα τη μοτοσυκλέτα και με πέρναγε».

 

«Κι έτσι φτάσαμε στο τέλος κι εγώ είχα στυλ α λα Dovi κι ο Dovi α λα Marquez κι αυτή τη φορά ήρθαν καλά τα πράγματα για εμάς».

 

Ο σημερινός Αγώνας, όπως αποκάλυψε ο Marquez, πήγε ακριβώς όπως είχε σκεφτεί ότι θα εξελιχθεί.

 

«Πήγε όπως το περίμενα. Προσπάθησα να πιέσω στην αρχή αλλά δεν είχα καλή αίσθηση. Μετά έμεινα πίσω, αλλά υπερθέρμαινα το ελαστικό».

 

«Έχανα το μπροστινό πολλές φορές και οι Yamaha ήταν δυνατές, αλλά ο πιο δυνατός ήταν ο Dovizioso. Άξιζε και σ’ αυτόν η νίκη».

 

Τώρα ακολουθεί, σε διάστημα δυο εβδομάδων, το Motegi. Και ο Marquez ελπίζει ότι εκεί θα πανηγυρίσει τον Τίτλο. Αλλά για να γίνει αυτό:

 

«Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε 2-3 τομείς γιατί η Ducati θα είναι δυνατή στην πίστα. Ήμουν πίσω από τον Dovi γι’ αρκετούς γύρους εδώ και είδα που ήταν καλός».

 

«Έτσι, αν θέλουμε να κερδίσουμε στο Motegi θα πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένα σημεία. Ειδάλλως θα είναι αδύνατον».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μάχες εντός ορίων

« Προηγούμενο άρθρο

Ταϊλάνδη MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα