• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιλέξτε γνήσιες μπαταρίες Piaggio
Τώρα με έκπτωση 20%
Νέα Αγοράς 05/10/2018 - 15:17

Τώρα το φθινόπωρο με τα πρώτα κρύα αρχίζουν και τα προβλήματα εκκίνησης στα δίκυκλα που η μπαταρία τους είναι στο όριο ζωής της.

Αυτό για όλα τα σύγχρονα αυτόματα σκούτερ σημαίνει ότι ο κινητήρας δεν μέρει εμπρός αρά έχουμε ακινητοποίηση και ότι μπελάδες συνεπάγεται αυτό.

Για να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή η Piaggio, που πάντα  φροντίζει για τους αναβάτες σκούτερ Piaggio ή Vespa, προσφέρει τώρα τις γνήσιες μπαταρίες Piaggio με έκπτωση 20%.

 
 
ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
 
.
Τοποθετήστε μια νέα μπαταρία στο σκούτερ Piaggio ή Vespa και ξεκινήστε την ιστορία από την αρχή!
 
Από 1/10 έως 30/11/2018 επιλέξτε γνήσιες μπαταρίες Piaggio και την τεχνογνωσία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου με έκπτωση 20%, από 18€.
 
Επικοινωνήστε σήμερα με το επίσημο δίκτυο επισκευαστών και ζητήστε την καλύτερη προσφορά νέας μπαταρίας για το δικό σας σκούτερ Vespa ή Piaggio. Η προσφορά καλύπτει το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας καθώς και έναν τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας.
 
Εκτός της εγγύησης των γνήσιων ανταλλακτικών, θα είστε βέβαιοι ότι ο οι τεχνικές εργασίες έχουν εκτελεστεί από το εξειδικευμένο προσωπικό του Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου Piaggio.
 
Ανακαλύψτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς: http://bit.ly/Piaggio-Batteries

Επόμενο άρθρο »

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο πρωτότυπο Neo Sports Café

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα