• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταϊλάνδη MotoGP: ΕΔ1
Το 1-2 η Yamaha με επίθεση στο χρονόμετρο στο τέλος
Νέα 05/10/2018 - 08:11

Το δίδυμο της Movistar Yamaha, με πρώτο τον Maverick Vinales και δεύτερο τον Valentino Rossi, έκαναν το 1-2 στις πρώτες ΕΔ της Ταϊλάνδης.

 

Ο Marc Marquez ήταν αυτός που κρατούσε την πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου, εκτός από τα τελευταία λεπτά.

 

Τότε, οι οδηγοί που κατάφεραν να τον περάσουν έβαλαν καινούργια ελαστικά και με επίθεση στο χρονόμετρο βελτίωσαν τους χρόνους τους.

 

Καλύτερος όλων ο Vinales που έβαλε ένα καινούργιο μαλακό πίσω (από τους λίγους, οι περισσότεροι δοκίμασαν κυρίως τις μεσαίες γόμες) κι έκανε το 1:31,220.

 

Πίσω του, με διαφορά στα 0,270’’ πήρε θέση ο Valentino Rossi που επέλεξε ένα καινούργιο μεσαίο για πίσω.

 

Στο τέλος ανέβηκε στην τρίτη θέση ο Andrea Dovizioso της Ducati, ενώ μια ακόμη κόκκινη μοτοσυκλέτα, αυτή του Jack Miller ήταν στην πεντάδα.

 

Ο Marc, που έψαχνε το όριο κι έκανε αρκετά λαθάκια στην πίστα, υποχώρησε στην 5η θέση, μπροστά από τον Zarco που και αυτός πίεσε στο τέλος για να βγάλει χρόνο.

 

Την έβδομη θέση πήρε ο Andrea Iannone, με τον Takaaki Nakagami να εντυπωσιάζει και να είναι 8ος, όπως και ο Scott Redding που έκλεισε τη δεκάδα.

 

Ανάμεσα στην Honda του Ιάπωνα και την Aprilia του Redding, πήρε θέση ο Dailo Petrucci με την εργοστασιακή του Ducati.

 

Ο ταχύτερος στο τεστ του Φεβρουαρίου, ο Dani Pedrosa, ήταν μόλις 13ος αν και κανείς σήμερα δεν πλησίασε το χρόνο του τότε, το 1:29,781.

Επόμενο άρθρο »

Ταϊλάνδη Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Ωραία εμφάνιση του Παπανικολάου στην Guadix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα