• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δύσκολο να συνεχίσω έτσι!
Και το έχω πει και στην Yamaha
Νέα 04/10/2018 - 17:55

Αν η Yamaha συνεχίζει και κυμαίνεται σε τόσο μέτρια προς άσχημα επίπεδα και τα επόμενα χρόνια, ο Valentino Rossi δηλώνει ότι δύσκολα θα βρει το κίνητρο να συνεχίσει!

 

Η Yamaha είναι χωρίς νίκη για 23 Αγώνες, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της στο MotoGP, ενώ την ίδια ώρα πίσω έχει πάει και η εξέλιξη της Μ1.

 

Την ώρα που αντίπαλοί της δουλεύουν ήδη πάνω στις πρωτότυπες του 2019, ο Valentino Rossi αναρωτιόταν πριν λίγο καιρό που είναι η Μ1 της νέας χρονιάς.

 

Ο Vale ελπίζει στην αντίδραση του εργοστασίου, την ώρα που ο Vinales δείχνει σαν να έχει παραδώσει τα όπλα και λέει ότι δεν περιμένει τίποτα, κοιτάζοντας μόνο να κάνει το καλύτερο δυνατό σε κάθε Αγώνα.

 

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Valentino Rossi έχει ανανεωθεί για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

«Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω έτσι και το έχω πει και στην Yamaha! Όμως έχω υπογράψει για τα δυο επόμενα χρόνια και θα είμαι στις πίστες».

 

«Πρέπει να έχεις μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για να μπορείς να σκέφτεσαι τη νίκη ή τουλάχιστον το βάθρο».

 

«Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει τώρα και πρέπει ν’ αλλάξουμε τους στόχους μας: μπορούμε να παλεύουμε για την 6η και 7η θέση».

 

«Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, να βρεις τον τρόπο να κρατάς ψηλά το κίνητρό σου και να τα δίνεις όλα».

 

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και δεν θα είναι εύκολο ν’ ανακάμψουμε. Αυτό που μου δίνει κουράγιο είναι ότι δεν γίνεται να πάμε πολύ πιο άσχημα τα επόμενα δυο χρόνια».

 

«Ας ελπίσουμε ότι κάτι θ’ αλλάξει. Από την πλευρά μου κάνω τα πάντα για να βρω το κίνητρο και να δώσω ώθηση στους Ιάπωνες».

 

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε διαφορετικού τύπου δουλειά. Πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω».

 

«Έχω μιλήσει με τον Tsuji (σ.σ. Kouichi Tsuji, Γενικός Διευθυντής) και με τον Tsuya (σ.σ. Kouji Tsuya, επικεφαλής του όλου Project)».

 

«Όμως στους επόμενους Αγώνες θα έρθουν και κάποια υψηλά πρόσωπα από την Yamaha και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να τα πάμε καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Ωραία εμφάνιση του Παπανικολάου στην Guadix

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Όλα καλά με τον Jorge

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα