• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανεωμένες Kawasaki ZX-10R & Ninja H2 για το 2019
Παρουσιάστηκαν στην Intermot
Νέα Αγοράς 03/10/2018 - 15:00

Την Intermot επέλεξε η η εταιρεία από το Akashi για να παρουσιάσει τα νέα της μοντέλα για το 2019, με το σύνθημα “Υπόσχεση Επιδόσεων” προς τους αναβάτες.

.

Έχοντας σπάσει πρόσφατα το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στη Bonneville “Speed Week” 2018, με την Ninja H2 η Kawasaki παρουσίασε τις νέες βελτιωμένες εκδόσεις του μοντέλου Ninja H2 και Ninja H2 Carbon με σημαντικές αναβαθμίσεις για το 2019, όπως η εφαρμογή μιας καινοτόμου ανθεκτικής βαφής που αυτό-επιδιορθώνεται, νέας οθόνης TFT στον πίνακα οργάνων και των ελαστικών RS11 της Bridgestone. Επίσης ο εξοπλισμός εμπλουτίζεται με την προσθήκη συνδεσιμότητας με smartphone, μέσω της εφαρμογής της Kawasaki “Rideology”. Στο τομέα τον επιδόσεων τα δυο υπερτροφοδοτούμενα μοντέλα εμφανίζουν μια εντυπωσιακή αύξηση της ιπποδύναμης στους 231 ίππους. Για να αντεπεξέλθει στην αυξημένη ιπποδύναμη η σειρά έχει εφοδιαστεί με νέες δαγκάνες Brembo Stylema..

 

.

 

 

Η σειρά Ninja ZX-10R έχει δεχτεί επίσης ένα πλήθος αναβαθμίσεων για το 2019, με αλλαγές στον κινητήρα που ανεβάζουν την ιπποδύναμη στους 203 ίππους (204 ίππους για την αγωνιστική Ninja ZX-10RR) χάρη στο νέο σύστημα ενεργοποίησης βαλβίδων με κοκοράκια και την κυλινδροκεφαλή που μπορεί να δεχτεί εκκεντροφόρους με μεγαλύτερο βύθισμα. Επιπλέον, ο κινητήρας της Ninja ZX-10RR φέρει νέες μπιέλες τιτανίου της Pankl που αυξάνουν το όριο στροφών κατά 600 rpm. Όλα τα νέα μοντέλα της σειράς είναι πλέον εξοπλισμένα με Quickshifter Up & Down.

.

Συνοψίζοντας την παρουσίαση στην Intermot και προαναγγέλλοντας τα επερχόμενα νέα μοντέλα, ο Γενικός Διευθυντής της Kawasaki Motors Europe, κ.Kenji Nagahara έδωσε μια υπόσχεση για το μέλλον: «Η Υπόσχεση Επιδόσεων που σας δίνω σήμερα είναι ότι η Kawasaki Motors Europe θα συνεχίσει να διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μοτοσυκλετών προορισμένων για την αγορά μας, οι οποίες θα προσφέρουν μια απόλυτη εμπειρία οδήγησης και μια συναρπαστική αίσθηση ελέγχου».

 

Επόμενο άρθρο »

Δύο νέα μοντέλα Brixton Motorcycles στα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο νέα μοντέλα Ninja 125 και Ζ 125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα