• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρία νέα μοντέλα Ducati Scrambler
Full Throttle, Full Throttle & Desert Sled
Νέα Αγοράς 03/10/2018 - 13:44

Νέα μέλη στην οικογένεια DUCATI SCRAMBLER

Η οικογένεια μοντέλων Ducati Scrambler ανανεώθηκε με την παρουσίαση, στην έκθεση Intermot στην Κολωνία, τριών νέων εκδόσεων Ducati Scrambler. 

Η γκάμα της Ducati Scrambler ενισχύεται με 3 νέες εκδόσεις: την Full Throttle, που είναι εμπνευσμένη από την αγωνιστική Flat Track σκηνή, την Café Racer, η οποία προσφέρει μια νέα εικόνα στις θρυλικές Café Racer μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του '60  και την Desert Sled, που θυμίζει τις Scrambler μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του '60 και του '70 . 

Οι τρεις τελευταίες αυτές εκδόσεις ενσωματώνουν τα νέα αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που πρωτοπαρουσιάστηκαν με την Icon και είναι εφοδιασμένες με νέος προβολέας με λειτουργία DRL (Daytime Running Light) που βοηθάει στην ορατότητα της μοτοσυκλέτας στο φως της ημέρας  και νέα LED φλας με αυτόματη απενεργοποίηση και τα όργανα τώρα έχουν και ένδειξη στάθμης καυσίμου. Επίσης είναι εφοδιασμένες νέα επίπεδη σέλα, νέο Cornering ABS της Bosch, νέο μαλακότερο υδραυλικό συμπλέκτη με ρυθμιζόμενη μανέτα.

.

Ducati Scrambler Full Throttle

Η Scrambler Full Throttle ακολουθεί το στυλ και την δυναμική την αγωνιστικής Scrambler Flat Track που οδήγησε στο Αμερικάνικο Πρωτάθλημα Super Hooligan 2018 ο Καλιφορνέζος Frankie Garcia. Το δίχρωμο μαύρο-κίτρινο ρεζερβουάρ, με την διαχωριστική λευκή γραμμή και συγκεκριμένο λογότυπο, θυμίζει έντονα την μοτοσυκλέτα του Garcia, όπως και το νέο “racing-inspired “ πίσω μέρος. Η νέα σέλα έχει κάλυμμα θέσης συνεπιβάτη με στα ίδια χρώματα με το ρεζερβουάρ. Τα πλαϊνά Number Plates με κίτρινο φόντο και περίγραμμα με λευκή γραμμή ολοκληρώνουν την καίνουργια εμφάνιση Full Throttle.

Επίσης η Scrambler Full Throttle είναι εφοδιασμένη με ομολογκαρισμένη εξάτμιση της Termignoni με διπλό τελικό. Το χαμηλό fat-bar τιμόνι είναι ελαφρύ και εργονομικό - και το χαμηλό εμπρός φτερό προσθέτουν στο μοναδικό στυλ της Scrambler Full Throttle. Αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα για όσους θέλουν μια άριστη μοτοσυκλέτα για κάθε μέρα που διατηρεί ασυμβίβαστο στυλ αγώνιστικών.

.

 

Ducati Scrambler Café Racer

Η Ducati Scrambler Café Racer είναι η σημερινή εκδοχή των θρυλικών μοτοσυκλετιστών της δεκαετίας του '60 που προκάλεσε μια μοτοσικλέτα επανάσταση ελεύθερου πνεύματος και στυλ. Με το νέο Silver Mat Matt και Blue Frame, το Scrambler Café Racer θυμάται τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Ducati του παρελθόντος όπως η 125GP Desmo.

Πίσω στη δεκαετία του '60, στο Λονδίνο, μια τολμηρή, πρωτοπόρα ομάδα νεαρών μοτοσικλετιστών, οι «Ton-Up Boys» του κινήματος Rocker άρχισαν να δημιουργούν μοτοσυκλέτες για να κερδίσουν τους αγώνες σπριντ από το ένα καφε στο επόμενο που έπρεπε να διαρκέσει όσο ένα κομμάτι στο Juke Box.

Από τότε, η κουλτούρα Café Racer έγινε παγκόσμια.

Η Ducati Scrambler και η κουλτούρα Café Racer μοιράζονται ένα στυλ που εκτείνεται πέρα από τις μοτοσυκλέτες και σε ρούχα και αξεσουάρ.

Τώρα, η Ducati Scrambler Café Racer προσφέρει μια νέα εικόνα σε αυτό που ήταν μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις της μοτοσυκλέτας.

Οι νέοι τροχοί των 17 ιντσών με ελαστικά Pirelli DIABLO ™ ROSSO III (120/70 ZR 17 μπροστά και 180/55 ZR17 πίσω) διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε αυτή την πιο Scrambler-από ποτέ έκδοση, η οποία έχει επίσης πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Τοποθετημένοι στα άκρα του τιμονιού, οι καθρέπτες αλουμινίου είναι εμπνευσμένοι από την εμφάνιση των Café Racer του '60. Μια σύγχρονη ακτινική τρόμπα μπροστινού φρένου προσφέρει απόδοση ίδια με εκείνη μιας σπορ μοτοσυκλέτας. Και συνεχίζουμε: η εξάτμιση, με το διπλό τελικό και το βαμμένο μαύρο κάλυμμα από αλουμίνιο, το μικρό φέρινγ στα όργανα και το μικρό μπροστινό φτερό έχουν όλα σαφείς επιρροές από τις μοτοσυκλέτες που άφηναν μαύρες γραμμές από τα λάστιχά τους στους δρόμους της Βρετανίας στη δεκαετία του '60. Τέλος, τα πλαϊνά Number Plates έχουν τον αριθμό 54 προς τιμήν του Bruno Spiaggiari.

.

 

Ducati Scrambler Desert Sled

Το Desert Sled έρχεται κατευθείαν από τις ερήμους και τα βουνά της Καλιφόρνιας και προσφέρει μια φρέσκια άποψη των off-road μοτοσυκλετών της δεκαετίας του '60 και του '70 χαρακτηριστική της τότε αμερικανικής μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας.

Τα Desert Sleds ήταν μοτοσυκλέτες που γεννήθηκαν στην Αμερική και πρωτοεμφανίστηκαν στη Νότια Καλιφόρνια και στη Baja (Μπάχα) του Μεξικού, τη δεκαετία του '60 και του '70. Αυτες ήταν μοτοσυκλέτες δρόμου με κινητήρες άνω των 500 κυβικών. Ήταν απογυμνωμένες από οποιαδήποτε μη απαραίτητο, εξοπλισμένες με ελαστικά εκτός δρόμου και τροχούς με ακτίνες, με τροποποιημένες αναρτήσεις και ποδιά προστασίας του κινητήρα. Η ποδιά προστασίας - που ήταν ίσος η πιο σημαντική μετατροπή γιατι προστάτευε τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας από τα βράχια, τις πέτρες και γενικά τις συνθήκες οδήγησης στην ερήμο - ήταν που έδωσε το όνομα Desert Sled.

Με τα χρόνια αυτες οι μοτοσυκλέτες έγιναν από μόνες τους μια κατηγορία μοτοσυκλετών μιας και μέχρι την άφιξή τους δεν υπήρχε κάτι ανάλογο.

Η Ducati Scrambler Desert Sled αναβιώνει πιστά αυτό το πνεύμα - χωρίς όμως να εγκαταλείπει τις μοναδικές αξίες του τρόπου ζωής των Scrambler. Χάρη στο αποκλειστικό κόκκινο πλαίσιο, το ψαλίδι, τα πιρούνια και την ανάρτηση, τα τρακτερωτά λάστιχα (19 "στο μπροστινό μέρος) και το χαρακτηριστικό στυλ αυτή η μοτοσυκλέτα είναι απλά τέλεια για όσους θέλουν να φύγουν από την άσφαλτο και να ακολουθήσουν ένα λιγότερο στρωμένο μονοπάτι. Η ικανότητα εκτός δρόμου της Ducati Scrambler Desert Sled δηλώνεται από το πλέγμα προστασίας του προβολέα, τα φηλά τοποθετημένα φτερά (ειδικά σχεδιασμένα για αυτή την έκδοση) και φυσικά, την ποδιά προστασίας του κινητήρα.

Χάρη στην νέα σχεδίαση της σέλας το ύψος κρατήθηκε στα 860 χιλιοστά (προαιρετικά υπάρχει και έκδοση 20 χιλιοστά χαμηλότερη), η μπροστινή ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη της Kayaba διαμέτρου 46 mm με διαδρομή 200 mm. Η συγκεκριμένη Scrambler διαθέτει επίσης μια ειδική θέση οδήγησης και τα μασπιέ συνεπιβάτη – που είναι σε διαφορετικές βάσεις από αυτά του οδηγού - μπορούν να αφαιρεθούν.

Η Desert Sled διαθέτει επίσης λειτουργία Off-Road Riding που επιτρέπει την αποσύνδεση του ABS.

Οι τροχοί της Ducati Scrambler Desert Sled είναι με ακτίνες με μαύρα στεφάνια, 19 '' μπροστά και 17 '' πίσω. Τα ελαστικά είναι Pirelli SCORPION ™ RALLY STR, 120/70 R 19 M / C 60V M + S TL μπροστά και 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL πίσω και παρέχουν έναν μοναδικό συνδυασμό εκπληκτικών επιδόσεων στο χώμα και στον δρόμο.

.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο πρωτότυπο Neo Sports Café

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο νέα μοντέλα Brixton Motorcycles στα 250cc

Χορηγοί