• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: Αγώνας 2
Διπλό για τον Rea και στο Magny-Cours
Νέα 30/09/2018 - 17:59

Ασταμάτητος ήταν ο Jonathan Rea και στην Γαλλία, πανηγυρίζοντας τον 4ο συνεχόμενο Τίτλο του με ένα ακόμα διπλό.

 

Ο Ιρλανδός έφυγε δυνατά από την 9η θέση του ανεστραμμένου grid και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είχε πάρει την 3η θέση.

 

Μπροστά του ήταν ο Michael Van der Mark της Yamaha τον οποίο πέρασε γρήγορα, την ώρα που ο Chaz Davies είχε καταφέρει να πάρει ένα προβάδισμα 1’’.

 

Η προσπέραση που χάρισε τη νίκη στον Rea - αφού πρώτα είχε μερικές αποτυχημένες - ήρθε στον 11ο γύρο.

 

Ο Ιρλανδός δεν είχε πρόβλημα ν’ ανοίξει γρήγορα τη διαφορά του από τον Davies και πλέον φεύγει από την Γαλλία με δυο νίκες.

 

Έτσι, ο Jonathan Rea θα έχει την ευκαιρία με δυο ακόμα διπλά σε Αργεντινή και Qatar να κάνει ρεκόρ νικών μέσα σε μια χρονιά (18).

 

Ο Davies έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σήμερα ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την παρουσία του εκεί.

 

Με τη δεύτερη θέση που πήρε στον σημερινό Αγώνα, ενώ ο Van der Mark τερμάτιζε τρίτος, ο Davies έχει ένα προβάδισμα 26β από τον Ολλανδό.

 

Με μια προσπέραση στο τέλος του Αγώνα, ο Tom Sykes πήρε την 4η θέση από τον Marco Melandri της Ducati.

 

Αρκετά πιο πίσω, στην έκτη θέση, τερμάτισε ο Lorenzo Savadori της Aprilia. Ο Alex Lowes πήρε την 7η θέση στον απόηχο της πτώσης του στον πρώτο Αγώνα.

 

Πίσω του τερμάτισε ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati, ενώ καλύτερη εμφάνιση έκανε στο 2ο Αγώνα ο Leon Camier κι έβαλε την Honda του στην 9η θέση.

 

Η μάχη για την τελευταία θέση της δεκάδας ήταν εντυπωσιακή, με τρεις οδηγούς να τη διεκδικούν και τελικά αυτή να πηγαίνει στον ντόπιο Loris Baz (BMW).

Επόμενο άρθρο »

Rea: Ακόμα πιο επιθετικός!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην 1η σειρά εκκίνησης ο Κορωνάκης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα