• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: Superpole
Φοβερή pole με νέο απόλυτο χρόνο για τον Sykes!
Νέα 29/09/2018 - 13:38

Ο Tom Sykes φύλαγε τον καλό του χρόνο για σήμερα και με έναν καταπληκτικό γύρο στο 1:35,696 πήρε την pole position στο Magny-Cours.

 

Η Kawasaki έκανε το 1-2 χτες και συνέχισε δυνατά και σήμερα, με το δίδυμο της ομάδας να κυριαρχεί και τον Rea να κρατά την προσωρινή pole με 1:35,843.

 

Ο Rea φάνηκε ικανοποιημένος με το χρόνο του, αλλά δεν υπολόγισε τον ομόσταυλό του που ήρθε με έναν τελευταίο γύρο να του αρπάξει την pole!

 

Αν και δεύτερος, ο Rea είναι αυτός που χτες έδειξε εξαιρετικό ρυθμό και είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τον τέταρτο συνεχόμενο Τίτλο του σήμερα.

 

Ο Savadori επανήλθε μετά από μια σφοδρή πτώση που είχε στις ΕΔ4 και είναι αυτός που θα συμπληρώσει την πρώτη σειρά με την Aprilia του.

 

Ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati ανοίγει τη δεύτερη σειρά, με τον Alex Lowes να παίρνει την 5η θέση και πίσω του να είναι ο Davies.

 

Ο Chaz ήταν μάλλον απογοητευμένος με την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές για την Aruba.it Racing Ducati.

 

Με την ίδια ομάδα αγωνίζεται στην Γαλλία ο Michael Ruben Rinaldi που ανοίγει την τρίτη σειρά, μπροστά από τον ντόπιο Loris Baz (BMW).

 

Την ένατη θέση πήρε ο Toprak Razgatlioglu για την Puccetti Kawasaki που κατάφερε να περάσει με επιτυχία από την SP1.

 

Δυσκολίες, μάλλον απρόσμενες, συνάντησε στο δεύτερο σκέλος της Superpole ο Michael Van der Mark της Yamaha και θα ξεκινήσει τον Αγώνα σε λίγο από την 10η θέση.

 

Δίπλα του, στην τέταρτη σειρά, θα είναι ο Leon Camier της Honda (πέρασε πρώτος από την SP1) και ο Marco Melandri της Ducati που επίσης απογοήτευσε.

 

Λάθος ήταν η στρατηγική του Eugene Laverty (Aprilia) στο πρώτο σκέλος της Superpole (SP1).

 

Ο αναβάτης της Aprilia έκανε καλό χρόνο στους πρώτους του γύρους και πίστεψε ότι αυτό θα ήταν αρκετό, όμως λογάριασε χωρίς τους Camier και Razgatlioglu.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα