• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ2
Ο Sykes πλησιάζει τον Rea
Νέα 28/09/2018 - 14:44

Ο Tom Sykes κατάφερε και μείωσε τη διαφορά του από τον Jonathan Rea με το τέλος και των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών στην Γαλλία.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 κατάφερε να κάνει 1:37,403 και να πλησιάσει στα δυο δέκατα το χρόνο του ομόσταυλού του από τις ΕΔ1.

 

Από την άλλη, ο Rea - έχοντας κάνει από το πρωί τον πολύ καλό χρόνο του - στις ΕΔ2 έριξε περισσότερο το βάρος στις προσομοιώσεις Αγώνα.

 

Ο Ιρλανδός είναι μπροστά στο ιστορικό επίτευγμα του να κατακτήσει 4 συνεχόμενους Τίτλους στα SBK (κανείς άλλος δεν το έχει πετύχει) και θέλει να το κάνει με νίκη αύριο.

 

Δυνατός και ο Lorenzo Savadori της Aprilia που και αυτός πλησίασε το χρόνο του Rea και πήρε την τρίτη θέση.

 

Ο ντόπιος Loris Baz «έπεσε» και αυτός στο όριο του 1:37, κάτι που σε αντίθεση με το πρωί πέτυχαν αρκετοί το μεσημέρι, παίρνοντας την 4η θέση, πίσω από τον Rea.

 

Το δίδυμο της Yamaha υποχώρησε στην 5η (Van der Mark) και 7η (Lowes) θέση, με τον Eugene Laverty να μπαίνει ανάμεσά τους παρά την πτώση που είχε.

 

Ξεπερνώντας την πρωινή ατυχία, όταν και εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος δεν έγραψε χρόνο, ο Marco Melandri κατάφερε να μπει - προσωρινά - στη δεκάδα των πρώτων.

 

Μάλιστα κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο του ομόσταυλού του, του Chaz Davies, ο οποίος πάντως παρέμεινε εντός θέσεων που δίνουν την πρόκριση στην SP2.

 

Με προβλήματα και χρόνο 16,5’’ (!) πάνω από τους πρώτους τέλειωσε τις ΕΔ2 ο Xavi Fores, ο οποίος πάντως κλείνει τη 10άδα χάρη στο χρόνο του από το πρωί.

 

Ο Fores παραμένει ο καλύτερος δορυφορικός αναβάτης, με τον Razgatlioglu να τον πλησιάζει στα τρία δέκατα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Θέλουμε νέους ανθρώπους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα