• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;
Mε νίκη έκλεισε τη σεζόν ο Casey Stoner...
Νέα 03/11/2009 - 07:39

Ο Casey Stoner και η Ducati του ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι στο κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς, με μια πειστική νίκη, την 6η του μέσα στο 2008.

Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 ξεκίνησε καλύτερα από όλους, πέτυχε νέο ρεκόρ πίστας στον 5ο γύρο και μετά απλά μεγάλωσε σιγά-σιγά τη διαφορά από τον Dani Pedrosa και τη Honda που ακολουθούσαν.

Ο Ισπανός με τη σειρά του δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του πρώτου, αλλά συγχρόνως δεν απειλήθηκε από τον 3ο Valentino Rossi που κατάφερε να φέρει γρήγορα την Yamaha του από την 10η στην 3η θέση. Πίσω του τη μάχη κέρδισε σχετικά εύκολα ο Andrea Dovizioso στην τελευταία του εμφάνιση με δορυφορική Honda.

Ο Nicky Hayden με τη σειρά του δεν κατάφερε να τελειώσει την καριέρα του στην Honda με ένα βάθρο και έμεινε στην 5η θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Colin Edwards με την Yamaha της Tech3.

Ο Shinya Nakano στην τελευταία εμφάνιση της καριέρας του στα MotoGP, τερμάτισε στην 7η θέση.

O Jorge Lorenzo έδωσε ωραίες μάχες για να φέρει την Yamaha του μέχρι την 8η θέση, μπροστά από τον Loris Capirossi με την Suzuki και τον Alex De Angelis που έκλεισε τη δεκάδα πάνω στην Honda του Gresini.

Επόμενο άρθρο »

BRIDGESTONE: Αποσύρεται από την Formula 1.

« Προηγούμενο άρθρο

STIRLING MOSS: "Valentino, μην το κάνεις!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα