• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Δυνατός
Και με λιγότερο πόνο!
Νέα 27/09/2018 - 11:11

Ο Chaz Davies είναι αισιόδοξος για τον Γύρο στο Magny-Cours αυτό το Σ/Κ, καθώς η τραυματισμένη του κλείδα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

 

Αν και πονούσε στην Πορτογαλία, ο Βρετανός κατάφερε να πάρει δυο 4ες θέσεις στο Portimao και να διατηρήσει τη δεύτερη στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Davies είναι αισιόδοξος και για έναν ακόμα λόγο, επειδή στη Γαλλία έχει δυνατή παράδοση έχοντας κάνει το διπλό το 2016, ενώ κέρδισε τον 2ο Αγώνα πέρυσι.

 

«Από φυσικής κατάστασης είμαι καλύτερα, δυνατός και με λιγότερο πόνο σε σχέση με το Portimao», σχολιάζει ο αναβάτης της Ducati.

 

«Τις τελευταίες ημέρες η κλείδα δεν με έχει ενοχλήσει στις καθημερινές δραστηριότητές μου κι ελπίζω κι ο καιρός εκεί να είναι σταθερός, ώστε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο στην πίστα».

 

«Τα πηγαίνουμε καλά στο Magny-Cours τα τελευταία χρόνια. Μ’ αρέσει η πίστα κι έχει διαφορετικές προκλήσεις σε σχέση με τις άλλες του Ημερολογίου».

 

Όπως πέρυσι, ενδεχομένως να χάσει τις μαθηματικές ελπίδες του για Τίτλο ο Davies στον πρώτο Αγώνα της Γαλλίας.

 

Πάντως αν γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν θα θέλει να συμβεί εξαιτίας κάποιου προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα, όπως συνέβη το 2017.

Επόμενο άρθρο »

Βγήκε απ’ το νοσοκομείο

« Προηγούμενο άρθρο

Το σίριαλ “Fenati” συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα