• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ιστορικός Τίτλος;
Στην άκρη του μυαλού μου...!
Νέα 27/09/2018 - 10:39

Ο Jonathan Rea γνωρίζει καλά ότι ενδεχομένως να γράψει ιστορία αυτό το Σ/Κ στο Magny-Cours, αλλά το όλο θέμα το έχει «στην άκρη του μυαλού του».

 

Τρεις Γύροι και έξι Αγώνες απομένουν για το τέλος, με τον Rea να απολαμβάνει ένα προβάδισμα της τάξης των 116 βαθμών από τον δεύτερο!

 

Στην ίδια πίστα, πέρυσι, ο Rea πανηγύρισε τον Τίτλο έχοντας πάρει τη νίκη στον πρώτο Αγώνα. Αυτό θέλει να κάνει και φέτος.

 

Πέρα από τους μαθηματικούς υπολογισμούς, ο Rea λέει ότι στόχος του είναι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, που έχει φτάσει τους 6 Αγώνες τώρα.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που πάμε στο Magny-Cours κι αυτό επειδή στους τελευταίους Αγώνες η μοτοσυκλέτα μας είναι πολύ δυνατή».

 

«Έχω ωραίες μνήμες από πέρυσι και αυτό το Σ/Κ είναι η πρώτη μας ευκαιρία να κλειδώσουμε τον Τίτλο».

 

«Όμως αυτό το κρατώ στην άκρη του μυαλού μου και θα έχω την ίδια προσέγγιση όπως σε κάθε άλλο Σ/Κ, προσπαθώντας να βρούμε το καλύτερο set-up για τον Αγώνα».

 

«Ο καιρός δείχνει ότι θα είναι σταθερός το τριήμερο και ο στόχος είναι ένας: όπως στους τελευταίους Αγώνες, έτσι και τώρα να πάμε για το διπλό».

 

Όταν καταφέρει ο Rea και πάρει τον Τίτλο, θα ισοφαρίσει τους 4 Παγκόσμιους Τίτλους του Carl Fogarty και θα είναι ο μόνος που θα έχει 4 συνεχόμενους στην ιστορία των SBK.

Επόμενο άρθρο »

Το σίριαλ “Fenati” συνεχίζεται

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Magny Cours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα