• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Ελαστικά και φωτάκι
Με κράτησαν μακριά από έναν καλό Αγώνα
Νέα 24/09/2018 - 13:55

Η ανησυχία του για τα ελαστικά κι ένα προειδοποιητικό φως στη μοτοσυκλέτα του, ήταν τα βασικά προβλήματα που εμπόδισαν τον Jack Miller από το να κάνει μια καλή παρουσία στην Aragon.

 

Ο Miller, που είχε δείξει έναν καλό ρυθμό στα ελεύθερα, τελικά περιορίστηκε στην ένατη θέση, περίπου 1’’ πίσω από την Yamaha του Valentino Rossi.

 

«Ήμουν 8ος κι άρχισα να πλησιάζω τον ομόσταυλό μου, τον Petrucci, με 7-8 γύρους ακόμα ν’ απομένουν και τότε είχα μια αίσθηση σαν να χάνονταν ταχύτητες».

 

«Είχα έντονες ταλαντώσεις και πίστεψα ότι κατέστρεψα από την αριστερή πλευρά το ελαστικό και πανικοβλήθηκα γιατί σκέφτηκα ότι θα πέσω ή θ’ αναγκαστώ να εγκαταλείψω».

 

«Όμως πρόσεχα τα ελαστικά γιατί από την αρχή σχεδόν είχα μια λυχνία προειδοποιητική για τα ελαστικά».

 

«Ήξερα όμως ότι δεν μπορεί να είναι σωστό γιατί ήμασταν ακόμα στην αρχή, αλλά το περίμενα και μέτραγα τους γύρους μέχρι το δράμα».

 

«Δεν είναι κι εύκολο να παραμείνεις ήρεμος βλέποντας συνεχώς ένα φωτάκι για τα ελαστικά σε κάθε στροφή. Αυτό είναι βέβαιο».

 

«Όταν ήρθαν κι οι ταλαντώσεις προς το τέλος, νομίζω στον 17ο γύρο, αμέσως οι χρόνοι μου ανέβηκαν στο 1:50 κι αυτό με άφησε εκτεθειμένο στον Valentino που ερχόταν».

 

«Δεν μπορούσα να του αντισταθώ. Ήθελα να δώσω μάχη μαζί του, αλλά τα ελαστικά είχαν άλλη γνώμη».

 

«Τελικά μόλις κατέβηκα από τη μοτοσυκλέτα καταλάβαμε ότι δεν ήταν το ελαστικό που προκαλούσε τις ταλαντώσεις. Ίσως ήταν το κιβώτιο.... δεν ξέρουμε ακόμα».

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Έκτη νίκη για τον Marquez και την Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα