• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Τίτλος; Αδύνατον!
Εκτός κι αν δεν αγωνιστεί ο Marc!
Νέα 24/09/2018 - 09:54

Μπορεί ο Marc Marquez να λέει ότι ο Τίτλος ακόμα δεν έχει κριθεί, παρά τους 72β διαφοράς που έχει 5 Αγώνες πριν το τέλος, ωστόσο ο Dovizioso διαφωνεί.

 

Για τον οδηγό της Ducati είναι αδύνατον να καλυφθεί αυτή η διαφορά, πετώντας ουσιαστικά λευκή πετσέτα. Τουλάχιστον για φέτος.

 

«Το να καλύψεις μια διαφορά 72 βαθμών απέναντι στον Marquez είναι αδύνατον. Ο μόνος τρόπος είναι να μην αγωνιστεί, αλλά ακόμα κι έτσι είναι δύσκολο!»

 

«Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες, ναι, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές τότε όχι... έτσι έχει η κατάσταση».

 

Ο Dovi έδωσε μάχες με τον Marquez προτού ο τελευταίος κάνει μια διαφορά στους δυο τελευταίους γύρους, όμως δεν θεωρεί ότι ήταν πολύ επιθετικός.

 

«Είμαι επιθετικός όταν χρειάζεται ή όταν δεν έχω άλλα χαρτιά να χρησιμοποιήσω. Ήξερα ότι ο Marc ήθελε τη νίκη επειδή είναι η πίστα του».

 

«Περίμενα λοιπόν ότι αυτό θα συνέβαινε. Ήθελε να πάρει το ρίσκο για να κερδίσει».

 

Πάντως ο Dovi ήταν χαρούμενος με τη δυνατή παρουσία της Ducati σε μια ακόμα πίστα που παραδοσιακά τη δυσκόλευε.

 

«Η πιο δύσκολη πίστα για εμάς είναι το Phillip Island και θα έχει ενδιαφέρον αυτό το Σ/Κ. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εκεί φέτος».

 

«Αυτό που έγινε τώρα, αυτό το Σ/Κ, είναι πολύ σημαντικό. Περισσότερο απ’ ότι στο Misano. Κι εκεί ήταν σημαντικό, αλλά πιο πολύ εδώ».

 

«Κι αυτό επειδή επιβεβαιώνει τη βελτίωσή μας. Είναι η πραγματικότητα πλέον και αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Θα κάνω δίαιτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανασυγκρότηση τώρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα