• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τι άλλο να κάνουμε;
Δουλεύουμε στο box, αλλά.....
Νέα 22/09/2018 - 21:32

Θα πρέπει να πάει κανείς πολύ πίσω για να βρει αντίστοιχα άσχημη εμφάνιση του Valentino Rossi στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ενώ στην εποχή των δυο σκελών των κατατακτηρίων (από το 2013 και μετά) ο Vale ποτέ δεν έχει πάρει την 8η θέση σε ΚΑΤ1, εν τούτοις στο παρελθόν έχει βρεθεί στην 18η θέση.

 

Ήταν πριν από 12 χρόνια, το 2006, όταν στο Assen τερμάτιζε τις κατατακτήριες στην 18η θέση, μόνο που τότε αγωνιζόταν τραυματίας και όχι 100% έτοιμος όπως σήμερα.

 

«Πολύ δύσκολη ημέρα... προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά στις ΕΔ3 ήμουν αργός και όταν προσπάθησα να κάνω χρόνο έπεσα».

 

«Στις ΕΔ4 κάναμε άλλη μια αλλαγή, αλλά φαίνεται ότι η δουλειά στο box δεν βοηθά πια, δεν είναι αρκετή μιας και κάθε φορά συναντώ τα ίδια προβλήματα».

 

«Στις ΚΑΤ1 ήθελα ν’ ακολουθήσω κάποιον για να είμαι στις ΚΑΤ2. Μπερδεύτηκα, έχασα χρόνο και δεν πρόλαβα την καρώ σημαία».

 

«Προσπάθησα, αλλά ακόμα και να είχα έναν τελευταίο γύρο, δεν θα άλλαζαν τα πράγματα. Θα κέρδιζα 3-4 θέσεις όχι παραπάνω».

 

Αύριο; Τι άλλο μπορεί να κάνει από το να δοκιμάσει «...κάτι διαφορετικό. Όμως δεν είμαστε σε θέση να πάρουμε ούτε θέση στη 10άδα».

 

Έχει φτάσει η υπομονή του με την Yamaha στα όριά της;

 

«Έχω συγκεκριμένο χαρακτήρα και δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να πατήσω πόδι και να νευριάσω. Δεν χρειάζεται, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους».

 

«Μετά το Misano που υποφέραμε, ενώ τόσο εγώ όσο και η Yamaha τα πάμε καλά εκεί, περίμενα ότι θα ήταν χειρότερα στην Aragon».

 

Και επαναλαμβάνει ότι πλέον το θέμα έχει ξεφύγει από τα χέρια του και από τα χέρια της ομάδας στο γκαράζ. Η δουλειά γίνεται αλλά:

 

«Η ομάδα δουλεύει καλά και δεν αναφέρομαι μόνο σ’ εμάς και τον Galbusera, αλλα και στον Forcada και σε όλα τα παιδιά που έχουν εμπειρία».

 

«Το πρόβλημα είναι τα εξαρτήματα που έχουμε και πάνω στα οποία δουλεύουμε. Θέλουμε βοήθεια, αλλά είναι κάτι που το έχουμε πει πάρα πολλές φορές».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Νίκη αύριο;

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δίλημμα στρατηγικής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα