• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Crutchlow, εκτός 10άδας Vinales-Rossi
Νέα 22/09/2018 - 13:02

Ο Cal Crutchlow πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ3, με τον Marquez να κρατά την πρωτιά στα συνδυασμένα, την ώρα που οι εργοστασιακές Μ1 έμεναν εκτός δεκάδας.

 

Ουσιαστικά κανείς από τους οδηγούς της Yamaha δεν κατάφερε να μπει στους δέκα πρώτους και να πάρει το εισιτήριο απευθείας για τις ΚΑΤ2.

 

Ο Valentino έχασε την ευκαιρία να πιέσει και να κάνει κάτι καλό με την πτώση που είχε στα τελευταία λεπτά, μια πτώση που τον άφησε στην 18η θέση.

 

Αντίθετα ο Maverick Vinales ήταν στους 10 πρώτους, όμως στο τέλος ο Dani Pedrosa κατάφερε με τον τελευταίο του γύρο να τον βγάλει εκτός.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα ήταν ο Marquez αυτός που έμεινε στην πρώτη θέση, αν και δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο.

 

Μόλις 11χιλ πίσω του ο πρώτος στις ΕΔ3 Cal Crutchlow, ενώ ο πολύ καλός του φίλος, ο Jack Miller, εντυπωσίασε με την τρίτη θέση!

 

Ο Αυστραλός, με την GP17, κράτησε πίσω του τις GP18 των Jorge Lorenzo και Dovizioso, με τον Jorge να μην βελτιώνει ούτε αυτός το χρόνο του στις ΕΔ3.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Andrea Iannone πάνω στην Suzuki του, μένοντας μπροστά από τον Dani Pedrosa και τον Danilo Petrucci με την GP18.

 

Τόσο ο Alvaro Bautista, όσο και ο Alex Rins, κρατήθηκαν μέσα στη δεκάδα βελτιώνοντας τους χρόνους τους στον προτελευταίο τους γύρο.

 

Μια άσχημη πτώση είχε ο Pol Espargaro, ο οποίος - δυστυχώς - δεν πρόλαβε να επιστρέψει μετά το σοβαρό του τραυματισμό και χτύπησε και πάλι.

 

Ο Polyccio έσπασε την αριστερή του κλείδα και θα χάσει τη συνέχεια του Grand Prix στην Aragon.

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα