• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στο ζέσταμα
Θα καταλάβω αν μπορώ τη νίκη!
Νέα 21/09/2018 - 21:53

Ο Marc Marquez ξεκίνησε με το δεξί το Σ/Κ μέσα στην πατρίδα του, την Ισπανία, παίρνοντας την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της Παρασκευής.

 

Η Aragon θεωρείται και είναι μια από τις πλέον αγαπημένες του πίστες, ωστόσο ο Marc έχει στο μυαλό του το Πρωτάθλημα και όχι απαραίτητα στους 25 βαθμούς.

 

«Αν ερχόμουν εδώ χωρίς πλεονέκτημα, θα έδινα τα πάντα για τη νίκη. Τώρα όμως ο στόχος είναι το βάθρο. Στο ζέσταμα θα καταλάβουμε αν μπορούμε να κερδίσουμε».

 

Τα λόγια του Ισπανού μοιάζουν να έχουν αποδέκτη την Ducati και τον Andrea Dovizioso που - μαζί με τον Lorenzo - κυριαρχούν στο δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Και ο Marc συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό βήμα δεν ήταν ο ένας γύρος, αλλά η δουλειά που κάναμε στο ρυθμό. Για να μείνουμε κοντά τους, πρέπει να βελτιώσουμε 3-4 ακόμα πράγματα».

 

Με δεδομένες τις δυσκολίες της Yamaha, η Ducati φαίνεται και είναι ο μοναδικός αντίπαλος της Honda.

 

«Σήμερα ακολουθούσα τον Vinales και είναι περίεργο... η μοτοσυκλέτα είναι δυνατή στις επιταχύνσεις, αλλά ο χρόνος δεν έρχεται. Προφανώς έχουν θέματα αλλά δεν ξέρω τι».

 

Πριν λίγες ημέρες ο Marc έκανε δοκιμές στο Misano, αλλά: «Δεν φέραμε κάτι από το τεστ εδώ. Κράτησα την ίδια βάση, την ίδια μοτοσυκλέτα από τον προηγούμενο Αγώνα».

 

Δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τα ελαστικά:

 

«Αυτή είναι μια πίστα που ζητά πολλά από τα ελαστικά, ειδικά από το πίσω και στην αριστερή του πλευρά. Πρέπει να δούμε ποιος είναι ο σωστός δρόμος».

 

«Το σίγουρο είναι ότι η Yamaha και η Ducati έχουν παραπάνω πληροφόρηση σ’ αυτό το κομμάτι, μιας και έκαναν τις δοκιμές εδώ».

 

«Το πρωί είναι καλύτερα τα πράγματα, όσο ανέβαινε όμως η θερμοκρασία, ήταν δύσκολο να καταλάβεις που είναι το όριο».

 

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του μιλώντας για την 10, τη στροφή που πήρε το όνομά του:

 

«Σέβομαι πολύ εκείνο το σημείο και νομίζω ότι αν πέσω εκεί, δεν θα συγχωρήσω τον εαυτό μου», είπε γελώντας.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τεράστια βελτίωση

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ποιά ταχύτητα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα