• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP: ΕΔ2
Marquez και Honda μπροστά απ’ τις Ducati
Νέα 21/09/2018 - 17:25

Μετά την κυριαρχία και την παρουσία τεσσάρων μοτοσυκλετών της Ducati στην κορυφή στις ΕΔ1, ήταν η ώρα του Marc Marquez στις ΕΔ2.

 

Ο Ισπανός, όταν όλοι έβαλαν τα μαλακά ελαστικά στο τέλος για έναν καλό χρόνο, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και ν’ αφήσει πίσω του τις δυο εργοστασιακές Ducati.

 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο Jorge Lorenzo που κράτησε πίσω του τον Andrea Dovizioso, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στις ΕΔ1 το πρωί.

 

Στις σημαντικά ανεβασμένες θερμοκρασίες του μεσημεριού, ο Cal Crutchlow παρέμεινε κοντά στους πρώτους και ήταν μόλις 27χιλ πίσω από τον Dovi.

 

Δυνατή η παρουσία και του Andrea Iannone, που έβαλε την Suzuki του στην 5η θέση, την ώρα που ένα τεχνικό πρόβλημα άφηνε 16ο τον Alex Rins, τον ομόσταυλό του.

 

Ο Danilo Petrucci υποχώρησε στην 6η θέση αλλά κράτησε πίσω του τον Dani Pedrosa που ανέκαμψε μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημά του στις ΕΔ1.

 

Βελτιωμένος στο τέλος, ο Alvaro Bautista πήρε την 8η θέση στο προτελευταίο GP του εντός Ισπανίας, με τις δυο τελευταίες θέσεις της δεκάδας να πηγαίνουν στην Yamaha.

 

Ο Valentino Rossi ήταν ένατος και λίγο μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Maverick Vinales που κράτησε πίσω του τον εντυπωσιακό Franco Morbidelli.

Επόμενο άρθρο »

Μάχη Marquez-Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα