• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκλεισμός όλο το ’18 για Fenati
Αυτό αποφάσισε η FIM
Νέα 21/09/2018 - 13:27

Η FIM αποφάσισε να αυξήσει την ποινή του Romano Fenati και αντί για τους 2 Γύρους αποκλεισμού που είχε δεχτεί ο Ιταλός, τους έκανε 6 αφαιρώντας και την αγωνιστική άδεια του Ιταλού για το υπόλοιπο της χρονιάς.

 

Επομένως, ο Fenati δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (κάτι που ήθελε η Dorna) παρά μόνο το 2019 (κι αυτό υπό προϋποθέσεις κι αν το επιτρέψει η FIM).

 

Ήταν μια απόφαση που δεν πέρασε απαρατήρητη ενώ εξέπληξε αρκετούς, καθώς οι πρόσφατες φήμες ήθελαν τον Fenati να πέφτει στα «μαλακά» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

 

Ο λόγος ήταν ότι ενδεχομένως να τον χρησιμοποιήσουν σε διάφορες καμπάνιες για το άθλημα και την ασφάλεια σε αυτό, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του.

 

Την ίδια ώρα αρκετοί οδηγοί, όπως για παράδειγμα ο Valentino Rossi που τον είχε παλιότερα στην Ακαδημία του, σημείωναν το πόσο υπερβολικά αντέδρασαν τα ΜΜΕ παγκοσμίως.

 

Τώρα μένει να μάθουμε και την απόφαση του ίδιου του Fenati, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έλεγε ότι θα παρατήσει τους Αγώνες και θα επιστρέψει στο σχολείο.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Στην Formula 1;

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα